Новини

Аква-Терм Київ 2017 – виставка в галузі енергозбереження

Аква-Терм Київ 2017 року з 30 травня по 2 червня чекає відвідувачів за адресою: Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15. Про участь на виставці заявили 500 компаній з 21-ї країни – розмах світового масштабу гарантує відвідувачам і покупцям, що захід очікується цікавим і пізнавальним.

Аква-Терм Київ 2017

Аква-Терм Київ 2017Енергозберігаючі технології – прерогатива для організаторів 19-й за рахунком міжнародної виставки, проте, судячи за програмою організаторів, захід присвячено економії коштів споживача. Альтернативні та відновлювальні джерела енергії: сонячні колектори, вітрогон і парові конструкції витісняються електронікою, яка споживає меншу кількість електрики.

Організатори приділили увагу очищенню побутової та питної води. Хімічні та фізичні фільтри грубого і м’якого очищення, конструкції зворотного осмосу і сучасні магістралі циркуляційного використання води в межах підприємства – виставка Акватерм 2017 Київ задовольнить запити споживачів.

Отримання кваліфікації

Аква-Терм Київ 2017Обмін досвідом та навчання – базові напрямки, якими готовий похвалитися проект Київ Акватерм 2017. Офіційний сайт виставки познайомить читача зі списком підприємств і організацій, готових поділитися знаннями і технологіями з оточуючими на безкоштовній основі. Отримання кваліфікації в галузі енергозбереження офіційно підтверджується сертифікатом.
Дізнатися про нові технології, винаходи і нововведення, відвідувач може біля кожного стенду. Адже представники зацікавлені в тому, щоб покупець придбав, в кінцевому рахунку, продукцію бренду. Задавайте питання, уточнюйте інформацію, беріть брошуру представника і не соромтеся дзвонити по телефону гарячої лінії. Аква-Терм Київ 2017 виступає гарантом і підтримує розвиток відносин в українському бізнесі.

Технології компанії Б.Н.В. басейни

Кращий виробник басейнів в Україні, бренд Б.Н.В., орієнтується на ринку на 2 критерію вибору: ціну і якість. Міцна чаша за розумні гроші – ось девіз компанії Б.Н.В. На першому місці у бренду басейни Ceramics з керамічним шаром, що підсилює міцність готової конструкції вдвічі – нововведення спрямоване на покупців, що бажають побудувати один водойму і назавжди, адже середньостатистичний термін експлуатації чаші Ceramics 70 років.

Бетонні басейни серії Beter виготовляються за технологією «посилена конструкція». Забудьте про обробку готової чаші плиткою або кахлями – нововведення компанії робить конструкцію басейну закінченою. Придумайте і намалюйте басейн – будівельники Б.Н.В. втілять в життя мрії замовника.

Недорогі басейни з пластику теж піддалися модернізації і поліпшень. З полідіффузіонним зварювальним апаратом, здатним поєднувати поліпропілен на молекулярному рівні, будівельники компанії Б.Н.В. творять чудеса – пластиковий басейн всередині будівлі для бренду не проблема. Приходьте на виставку Аква-Терм басейни і познайомтеся з економічно вигідною пропозицією.