Новини

Акція! Скловолоконні басейни зі знижкою 20%

Осінь – це не тільки сезон збору врожаю. До осені закінчуються чорнові будівельні роботи, робиться скління і в будинку починається внутрішня обробка. Побудувати басейн раніше, ніж будинок і плавати до морозів? Це можливо! Яким чином – читайте далі.

Акційна пропозиція

Цього разу ми не будемо зберігати інтригу до кінця статті. Новина настільки чудова, що ми з радістю ділимося нею з вами прямо зараз! Компанія Б.Н.В. оголошує акцію на скловолоконні басейни. Саме цей тип готових монолітних чаш дозволяє встановити басейн максимально швидко і надійно. Адже монтаж вироба в котлован, розводка мереж і підключення обладнання зазвичай займає 6-10 днів.

В акції на скловолоконні басейни зі знижкою 20% беруть участь наступні моделі: Атлантида, Корсика, Женева, Корвет, Амазонка, Мустанг, Фенікс. Знижка поширюється на моделі чаш в стандартному виконанні білого кольору.

Як вибрати місце для басейну?

35_1Встановлюючи вуличний басейн, ми не тільки вирішуємо питання можливості для плавання, але і прагнемо прикрасити садибу, розташувавши його на найвигіднішому місці. У той же час вибір місця розташування повинен бути обумовлений такими моментами:

  1. Можливість підключення до системи водопостачання,
  2. Місце для зони відпочинку,
  3. Необхідний рівень піднесення над землею, щоб уникнути засмічення водойми стічними водами і сміттям,
  4. Відсутність протягів.

Етапи установки басейну

35_3Готова чаша басейну встановлюється в заздалегідь виритий і відповідним чином підготовлений котлован. Виходячи з розмірів обраної вами чаші, необхідно виконати на 1 метр більше з боків і на 0,25 метра глибше. Якщо ви ще визначаєтесь з формою і габаритами чаші, то пам’ятайте, що для плавання однієї дорослої людини довжина басейну повинна складати не менше 5,5 метра.

На дні ями формується так звана подушка з суміші цементу і піску в співвідношенні 1: 3. Висота шару повинна становити 15-20 см. Після вирівнювання шару він заливається водою.

На рівний шар подушки необхідно укласти пінопласт. Рекомендована товщина 5 см, при щільності 25.

На підготовлену основу котловану встановлюється чаша. Відбувається врізка закладних елементів та підключення обладнання. Навколо чаші по периметру виставляється опалубка.

Далі басейн поступово наповнюється водою. За один цикл засипки на 30 см. води.

Одночасно з заповненням місце між опалубкою і чашею засипається сумішшю піску та цементу в співвідношенні 3: 1. Потім заливається водою і трамбується.

35_2Відстань між опалубкою і краями ями засипається землею або піском.

Якщо риття котловану по заданих розмірах можуть виконати звичайні робочі, то монтаж стекловолоконного басейну повинні виконувати досвідчені фахівці компанії-постачальника. Від дотримання технології установки залежить довговічність чаші, збереження первісного вигляду, термін експлуатації обладнання.

Купуючи скловолоконні басейни в компанії Б.Н.В. до 30 листопада, ви отримуєте якісний басейн вітчизняного виробника з 20% знижкою. Купити басейн в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України, ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. Басейни по телефону гарячої лінії 0-800-502-901.