Новини

Акція! Купіть керамічний великий басейн і отримаєте 10 000 гривень в подарунок!

Купити великий басейн або відправитися родиною, в повному складі, на курорт? Довірте вибір компанії Б.Н.В. Басейни. Ми організуємо курортну зону біля вашого будинку. Ми гарантуємо, що з 1 квітня по 31 травня, кожен покупець великого керамічного басейну отримає в подарунок 10 тисяч гривень.

Акція! Кожному покупцеві керамічного басейну подарунок – 10 тисяч гривень!

Великий басейн – це мрія! Це центр розваг для дорослих і дітей. Це спортивні змагання на воді, шикарний відпочинок з близькими людьми і можливість зарядитися позитивною енергією на день. Басейн – це емоції, які не можна замінити нічим іншим. Візьміть собі шматочок моря і влаштуйте пляжну вечірку біля власного будинку.

Сам собі господар

великий басейнВода в басейні нагрівається швидко, а значить і сезон купання відкривається раніше. Люди, які купили басейн, перестають їздити на море. Теплий вечір, близькі друзі і родичі, мангал, басейн, шампанське – комфортний і приємний відпочинок. У своїх відгуках власники басейнів стверджують, що немає нічого кращого, ніж в спекотну жару пірнути в прохолодний водойма.

У багатодітній родині без великого басейну не обійтися. Не витрачайте час на розвагу дітей – вони самі знайдуть пригоди. Забезпечте діточок екіпіровкою для плавання, і вони знайдуть, чим зайнятися на воді – змагання, битва з піратами і запуск кораблів, стануть для малюків улюбленими іграми. Поставте протитечія, і будьте впевнені, що вам неодмінно захочеться взяти участь в іграх з дітьми, влаштувати змагання або просто насолодитися відпочинком у власному водоймі.

Керамічний великий басейн

Б.Н.В. Басейни – єдина компанія в Україні, що створює справжні керамічні басейни. Французька якість, серйозний термін експлуатації (70 років) і гарантія заводу – переваги компанії. Товщина стінок 10-15 мм, стійкість до температурних деформацій, захист від руху грунту і 25-ти річна гарантія, запевняють майбутнього власника, що басейн йому прослужить вічно.

Протиковзке покриття Anti Slim, вибір кольору чаші, установка навісних систем і додаткового освітлення, оснащення функціоналом SPA і розміщення противотока в керамічних басейнах елітного класу, обов’язково привернуть увагу покупця. 3D кольори, доставка обладнання, монтаж і сервісне обслуговування – гідності компанії Б.Н.В. Басейни.

Асортимент виробника

akcija-10000Великі бассейни Б.Н.В. – це керамічні чаші довжиною 5-10 метрів: Атлантида, Монако, Аквапарк, Корсика, Олімпік, Атлантида-8, Версаль, Женева, Парус, Корвет, Мустанг, Атлантик, Гідропарк, Амазонка, Гольф і Фенікс. Перераховані керамічні басейни мають клас «Люкс». Вони створюються тільки з французьких матеріалів за технологією POLYNT і мають стійке до ультрафіолетового випромінювання покриття. Біля стін керамічних басейнів низька теплопровідність, а значить, здатні зберігати задану температуру води.

Технологія «замкнутий борт» гарантує власнику, що в басейні не з’явиться тріщин і відколів, адже чаша відлита як цільне виріб і в ній немає швів і стиків. Міцний і довговічний басейн – мрія кожного покупця. Турбуєтеся про забруднення водойми і чищенні? Повірте, навісна система для очищення басейнів впорається з поставленим завданням без втручання людини. Купуйте керамічний басейн і насолоджуйтеся відпочинком.