Новини

Акція! Купи бетонний басейн, в подарунок навісна система!

Кожному, хто купив бетонний басейн, в подарунок сучасна фільтраційна система! Акція діє в період по 30 квітня і поширюється на басейни серії Beter. Ця акція – краща пропозиція для покупців, що бажають обзавестися басейном класу ” Люкс” і бути готовими до сезону купання.

Акція! Кожному покупцеві бетонного басейну подарунок навісна система, закінчена 30 квітня. Але є інші пропозиції- тисніть!

Час – непоправний ресурс

About_NavesnyeМи знаємо скільки коштує час і не дозволимо собі затягувати за часом будівельні роботи. Бетоний басейн компанія Б.Н.В. Басейни створює на власному підприємстві. Наші фахівці відливають стінні панелі з бетону і доставляють покупцеві. На території будівництва водойми залишається тільки зібрати конструкцію. Каркас чаші збирається як конструктор – метрові панелі монтуються в рекордні терміни.

Погодьтеся, побудувати з нуля бетонний басейн будь-якої складності за 15 днів – приємна пропозиція. А купивши басейн, в подарунок отримати навісну систему – цє вигідна пропозиція. Компанія Б.Н.В. Басейни побудувала 7000 приватних водойм, будьте упевнені, у нас працюють професіонали. Ми будуємо, даємо гарантію, обслуговуємо і модернізуємо водойми – ваш басейн мрії в надійних руках.

Переваги бетонних басейнів Б.Н.В.

Технологія “посиленої бетонної конструкції” не має аналогів в Україні. Ми будуємо басейни на складних поверхнях – будьте упевнені, водоймі не страшні природні катаклізми. Компанія Б.Н.В. дає гарантію на чашу 10 років, але ваш басейн прослужить мінімум 25 років. Нам важливо ваше здоров’я, тому у будівництві ми використовуємо тільки екологічно чисті матеріали.

Використовуючи вертикальні стінні панелі, ми можемо побудувати басейн будь-якої складності. У вас є нариси і креслення? Ми з радістю утілимо вашу ідею в реальність. За 25 років на ринку України компанії Б.Н.В. Басейни вдалося заробити бездоганний авторитет у будівництві штучних водойм.

Купи басейн, в подарунок навісна система.

navesnaya_sistema_filtracii_shema-2Басейн потребує чищення. Природне сміття, бруд, бактерії  і комахи швидко забруднюють водойму. Позбавитися від проблеми допомагає навісна система фільтрації. Забудьте про труби, і шланги. Пристрій навішується на басейн без доопрацювань, не порушуючи цілісність конструкції.

Навісний фільтр – комплексне рішення для повноцінної роботи басейну. Висока продуктивність 50-80 кубічних метрів на годину не дадуть бруду осісти на стіни чаші. Вбудований прожектор потужністю 300 Вт освітить водойму в темний час доби. За бажанням покупця, за окрему платню, система фільтрації модернізується протитечією для спортивного плавання, нагрівальним елементом або теплообмінником.

На закінчення

Акція “купи бетонний басейн – в подарунок навісна система” цікава покупцям, що вирішили побудувати штучну водойму в період по 30 квітня. Басейн, фільтр, 10-річна гарантія і сервісне обслуговування – приваблива пропозиція перед відкриттям сезону купання. Щоб дізнатися про подробиці акції і про можливість купити бетонний басейн в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, телефонуєте гарячій лінії 0-800-502-901.