Новини

Акція Керамічний басейн і СПА

Що може бути краще басейну? Відповідь очевидна – 2 басейни. Одна чаша для плавання і розваг, а друга ємність СПА для релаксації і відновлення здоров’я. Але це дороге задоволення? Ні в якому разі, компанія Б.Н.В. Басейни пропонує готове рішення – чудову акцію.

АКЦІЯ: купи керамічний басейн – отримай 30% знижки на басейн СПА.

Побудовані навічно

Зверніть увагу, що Компанія Б.Н.В. Басейни, запустило акцію «керамічний басейн і СПА», – єдине в Україні підприємство, яке будує чаші з керамічним шаром. Тільки ми даємо 25-річну гарантію на ємності і з упевненістю заявляємо, що наші басейни прослужать вам 70 років і більше.

Домогтися таких можливостей компанії Б.Н.В., вдалося завдяки спільному виробництву керамічних басейнів FAVORITPOOLS Франція-Україна. Решта компаній Вас обманюють – під поняттям «керамічний», будують звичайний композитний басейн, який у нас ви можете купити дешевше. Ми перші … Ми єдині. … Знайте, що керамічні чаші в Україні будують лише в Б.Н.В. Басейни.

Переваги кераміки

акціяПокриття 3-D Ultra. Створити тривимірний забарвлення із захисним від ультрафіолету шаром, можна тільки для кераміки. Діамант, сапфір, онікс – 3 кольори, що роблять басейн унікальним і екзотичним. Повірте, відтворити подібне на композитному, стекловолоконной або бетонному покритті, неможливо.

Французька кераміка. Використовуваний для створення керамічного шару матеріал завозиться з Франції. Будьте впевнені, кераміка, створена за французькою технологією POLYNT, екологічно чиста. Наші басейни сертифіковані і мають посвідчення якості європейського зразка.

Умовно-довічна гарантія. 25 років офіційної гарантії від заводу-виготовлювача – це серйозне заяву. Але ми на цьому не зупинилися. Компанія Б.Н.В. Басейни гарантує, що керамічні басейни, при належному догляді, прослужать 70 років і більше.

Фірмові технології. Секрет нашого успіху в тому, що ми створюємо чаші за технологією «замкнуте коло» з мінімальною теплопровідністю басейну. А це значить, що встановлена температура води в чаші буде надійно збережена.

Райська насолода

акція спаАкція «керамічний басейн і СПА» дає можливість майбутньому власникові дізнатися, що таке райська насолода. Відпочинок з сім’єю, заняття спортом і великомасштабні вечірки без керамічного басейну складно уявити. А чим же корисний СПА? Гідромасажний басейн відновлює сили, розслаблює масажем, робить організм бадьорим і здоровим.

Повірте, після придбання двох басейнів – керамічного і СПА, у вас не буде бажання їздити на курорт. Зона відпочинку переміститься прямо до порогу вашого будинку. У компанії Б.Н.В. Басейни знають ціну часу і зроблять все можливе, щоб догодити вашим бажанням. Кожен басейн СПА комплектується індивідуально. Гідромасажні обладнання, потужність, конфігурація – все підбирається під потреби майбутнього власника. Не вірите? Телефонуйте прямо зараз: 0-800-502-901

Керамічний басейн і СПА

У компанії Б.Н.В. Басейни працюють професіонали. 25-річний досвід роботи на українському ринку і передові технології зробили нас лідерами у виробництві та установці басейнів. Ми перші … Ми єдині … Ми кращі …