Новини

Шезлонг для басейну

Відпочинок з комфортом – природне бажання людини, який побудував на присадибній ділянці басейн. Власникам водойми не знадобиться час, щоб придумувати зону відпочинку. У цьому напрямку є готове рішення, яке сподобається покупцям – шезлонг для басейну. Експерти компанії Б.Н.В. Басейни постараються коротко познайомити читача з корисним аксесуаром.

Дивовижне пристосування

Шезлонг для басейнуХодять чутки, що шезлонг для басейну придумали бізнесмени, які вирішили поєднати працю і відпочинок. Кращий відпочинок, на думку таких людей, полягає в симбіозі комфортної витрати часу з безперервним робочим процесом. Лежак для басейну одним рухом руки перетворюється в крісло або стілець – дивовижне пристосування.

На практиці шезлонгами користуються відпочиваючі, які ніжаться під променями палючого сонця у басейнів, на березі моря або океану, на терасі власного будинку або навіть на риболовлі. Тому лежак і потрапив в список садових меблів, призначеної для відпочинку на свіжому повітрі. А виробники меблів постаралися випустити заповнити український ринок привабливими шезлонгами.

Класичне рішення

Шезлонг для басейнуПластикові лежаки – прийнятне рішення за ціною і якістю, якому віддає перевагу 90% покупців. Вологість і підвищені температури не страшні подібним шезлонгам, а міцність і стійкість до зношування гарантують покупцеві цілісність конструкції в експлуатації. Недолік у пластика один – міцність у вироби в шкоди вазі. Але для відпочиваючих, що не переміщують лежак купальний сезон, проблема не важлива.

Металеві конструкції, пропоновані на ринку аксесуарів для басейну, нагадують поліпшені розкладачки. Вигода в тому, що споживачеві пропонують купити не шезлонг для басейну, а симбіоз лежака, крісла, стільці або затишного диванчика. Мала вага, компактні розміри, варіації для відпочинку – гідності виробів з металу. Але за функціонал доведеться заплатити солідну суму.

Шезлонг для басейну

Шезлонг для басейнуЛежаки з дерева розміщують в дорогому класі. Екологічно чисті і зовні привабливі вироби міцні і довговічні. Елітні меблі стійка до перепадів температур і не набирає воду з вологого повітря. Дерев’яні конструкції привертають увагу і підкреслюють статус власника.

Техно ротанг застосовується при виготовленні меблів, тому заводи пристосувалися робити і шезлонги за технологією XXI століття. Алюмінієвий каркас лежака сплітається синтетичною ниткою, що віддалено нагадує плетінку. Привабливий зовнішній вигляд і міцність виробу гарантують власнику, що виріб прослужить десятиліття. Зупинити покупця здатна ціна, так як подібну продукцію пропонують продавці в дорогому класі.

На закінчення

Будівництво басейнів під ключ не закінчується монтажем навісного обладнання та обробкою настилу. Власнику належить потурбуватися про комфортабельному відпочинку та оснастити власний курорт відповідними аксесуарами. Шезлонг для басейну – частина з десятка продуктів, рекомендованих експертами компанії Б.Н.В. Басейни. Хочете знати більше – підписуйтесь на розсилку!