Новини

Інновації в будівництві бетонних басейнів

Бетонні басейни існували ще до нашої ери і не втратили свою актуальність дотепер. Будівництво цих капітальних споруд вимагає високої майстерності, а до впровадження інноваційних технологій компанією Б.Н.В., ще й досить довгого часу.

Найдавніший тип басейнів

В одних бетонний басейн асоціюється зі сценами побуту в період розквіту Римської імперії, у інших – з тренуваннями чемпіонів з плавання. Басейни були невід’ємною частиною життя усіх розвинених цивілізацій. На сході традиції обмивання втілювали в життя розкішні водойми в палацах правителів. У західних цивілізацій здавна культом розвитку було здорове тіло. Переваги бетонного басейну – надання здоров’я!

Після більш ніж двох тисяч років ситуація практично не змінилася. Незважаючи на появу нових полімерних матеріалів з надміцними властивостями, виготовлені з них композитні і скловолоконні басейни досі не витіснили з пропозицій споживчого ринку своїх бетонних предків.

Переваги бетонного басейну

58_1Найрозкішніші басейни в світі в усі часи були виконані з бетону. Підкреслити статус особняка, реалізувати задум геніального архітектора або залишити в історії роботу великого художника, реалізовану мозаїкою на внутрішніх стінках басейну, – все це дозволить бетонна конструкція.

Басейн з бетону можна побудувати як на вулиці, так і всередині будівлі, навіть коли його стіни вже готові. Будь-який розмір, будь-яка форма і глибина для цього типу водойм не проблема.

Бетон – екологічно чистий матеріал. У разі використання в якості обробки внутрішніх стінок чаші мозаїки або плитки, водойма наповнить воду живою, природною енергетикою, а його господарів – здоров’ям.

При правильному догляді бетонні басейни практично вічні. Зрозуміло, якщо спочатку виконані всі вимоги та дотримані будівельні норми. Адже на відміну від чорнових робіт з будівництва будівель, будівництво бетонного басейну необхідно довірити тільки вузькопрофільним спеціалістам з достатнім досвідом.

Компанія Б.Н.В. реалізувала понад 200 об’єктів громадського користування і понад 6000 приватних басейнів. Якщо вас цікавить будівництво басейнів в Києві, Дніпрі, Львові та Запоріжжі, то компанія з 24-х річним досвідом у сфері будівництва і обслуговування, відповість на будь-яке питання, починаючи від виготовлення проекту водойми, комплектації обладнанням до запуску і сервісного обслуговування об’єкта.

Інновація компанії Б.Н.В.

58_2Чверть століття роботи в вузькоспеціалізованій сфері з будівництва басейнів дає можливість усвідомити слабкі місця, зробити висновки і впровадити раціональні пропозиції щодо їх вирішення. Принцип безперервного вдосконалення лежить в основі діяльності компанії Б.Н.В. Басейни. Тому саме компанія Б.Н.В. першій в Україні реалізувала технологію «посиленої бетонної конструкції».

Суть даного методу полягає в тому, що каркас чаші збирається за принципом конструктора з стінових панелей довжиною 1 метр. Порожні панелі заливаються бетоном. Технологія «посиленої бетонної конструкції» дозволяє встановлювати басейн прямо на материковий ґрунт без фундаменту, що істотно скорочує терміни і вартість робіт. Переваги бетонного басейну: 80% технічних процесів здійснюються на заводі – в результаті будівництво на об’єкті, при обробці чаші лайнером, проходить в рекордний термін –  близько 15 днів. У разі обробки мозаїкою і плиткою швидкість робіт буде залежати від розмірів басейну, складності малюнка і кваліфікації майстра.

Посилена бетонна конструкція залишається стійка до морозів і руху ґрунту. Стабільність конструкції перевірена компанією з 2004 року.

При замовленні бетонного басейну до 31 грудня 2016 року, фільтраційну систему необхідної потужності ви отримуєте в подарунок! https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/

Будьте здорові і отримуйте вигоду для себе і своєї сім’ї. Щоб дізнатися подробиці акції і про можливість побудувати бетонний басейн в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжя, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.

Сохранить