Басейн панельний Овальний BNV-416105

6,460.00 

Розмір:

10000 -

1500 -

4160 mm

Басейн панельний Овальний

Панельний басейн (made in Germani)

В ціну включено: Басейн + обладнання (навісна система F50).

Характеристика комплекту:

  • Чаша басейну – сталевий оцинкований каркас
  • внутрішнє оздоблення – лайнер блакитного кольору, виготовлений в заводських умовах товщиною 0,6 / 0,8 мм з УФ захистом
  • обладнання – навісний блок з мембранної системою очищення 6/15 мкр + пульт управління
  • освітлення – LED прожектор 100/300 Вт з напругою 12В
  • сходи – навісна нержавіюча сходи з 4 ступенями STANDART / MURO
  • гарантія 10 років

Басейн панельний Овальний BNV-416105 – представник недорогих мобільних конструкцій для сезонного використання. Чаша встановлюється всередині приміщення або на вулиці, під відкритим небом. Монтаж можливий, і в грунт, і на заздалегідь підготовленій жорсткої майданчику. Класичний збірно-щитової басейн являє собою конструкцію зі сталевого каркаса, стійкого до окислення. Для утримування води всередині чаші використовується спеціальний вкладиш з ПВХ плівки.

Басейн панельний Овальний BNV-416105

У порівнянні з надувними і збірними конструкціями, басейн панельний  демонструє підвищену жорсткість конструкції і має низку переваг. Корпус чаші стійкий до фізичних пошкоджень і замерзання води. Це дозволяє власнику користуватися басейном в зимову пору. Експерти не рекомендують залишати воду в чаші при сильних морозах. Так як лід здатний пошкодити ПВХ вкладиш при розширенні.

Проводячи порівняння зі стаціонарними чашами, панельний басейн поступається в довговічност. Однак складе конкуренцію в мобільності. Адже за бажанням власника, басейн дозволено демонтувати, транспортувати і зберігати в розібраному вигляді. Чаша підтримує установку навісного обладнання. Також трапа і гідромасажних форсунок під СПА процедури.

1
2
Оберіть розмір басейна
Контактні дані

Розрахувати вартість басейну під ключ