Новини

Котеджі та басейни у зимовий період

28 вересня 2017 року відбувся всеукраїнський форум для компаній, що управляють, підтримують працездатність котеджних містечок, житлових комплексів і капітальних будівель на прилеглій ділянці.

Котеджі та басейни у зимовий період

Котеджі та басейни у зимовий період | український форум 28.09.17Котеджні містечка і підприємства з будівництва та супроводу нерухомості в Україні з регіонів країни представили на форумі 50 керівників. Організатором форуму виступила група українських видань «КАПСТРОИТЕЛЬСТВО». Котеджі та басейни у зимовий період – тема заходу, яка об’єднала теоретичні знання з практичними навичками у вирішенні низки питань. Обмін досвідом, нові технології та інновації, юридична консультація і знайомства на вищих рівнях – джерело знань, яким нагородив форум присутніх на зустрічі керівників.

Будівництво басейнів під ключ не закінчується здачею об’єкта в експлуатацію. Водойми, як житлові комплекси і котеджні містечка потребують щорічного супроводі. Тому керуючим компаніям і домовласникам тема форуму близька і цікава. Адже, як інакше дізнатися про новинки в світі сучасних технологій або про затребуваному екологічно чистому і економічному обладнанні. Тільки подібні заходи розкриють секрети в будівництві, супроводі та відновленні нерухомості.

Відомі бренди і особистості

Котеджі та басейни у зимовий період | український форум 28.09.17На форумі, в розрізі фінансової, законодавчої та правової допомоги, представили доповіді відомі в Україні юристи: Черкес Наталія, Кузьмич Яна і Міссіров Валерій. Юридично підковані професіонали поділилися досвідом ведення управлінської діяльності та рішеннями проблем в роботі підприємства. Експерт з рішенням ситуацій, пов’язаних з конфліктами сторін, Юрій Ващенко, дав знання учасникам всеукраїнського форуму.

Будівельні компанії, порадували учасників конференцій новими відкриттями в виготовленні надміцних, недорогих і екологічно чистих матеріалів, які успішно конкурують на українському ринку з продукцією іноземного походження. Виробники очисних споруд і устаткування для очищення води розповіли про екологічну складову і про методи боротьби з забрудненнями на об’єктах нерухомості. Партнерами заходу виступили відомі українські та світові бренди:

  • Ecosoft – український виробник очисних споруд для води;
  • Б.Н.В. Басейни – виробник і дистриб’ютор басейнів, а також додаткового обладнання і аксесуарів;
  • партнери-ЗМІ: телеканал «Дача» і український сайт з нерухомості.

Приємні моменти заходу

Котеджі та басейни у зимовий період | український форум 28.09.17Цікаве шоу представив учасникам форуму світовий бренд «Stihl». Демонстраційне подання ручного інструменту сподобалося всім глядачам, як і виставка з інноваціями, які український користувач побачить на власні очі вже в 2018 році і зможе випробувати у власному бізнесі.

Всеукраїнський форум порадував учасників розкриттям теми «Котеджі та басейни у зимовий період». Друга частина заходу створила невимушену атмосферу для бізнесменів. Лотерея з приємними призами та фуршет зняли психологічну напругу і дозволили поспілкуватися учасникам конференції.

Фото сесія, проведена представниками ЗМІ на заході, відобразила учасників форуму в залах для конференцій, на фуршеті або в перервах між виступами. Приємні моменти назавжди залишаться з учасниками у вигляді цифрових фотографій, з якими читач познайомиться в яку читає статті або на сайті організатора форуму.