Новини

Скіммерний або переливний басейн

Бетонный бассейн Бетер 600 - железный порт, Херсонской обл 2017

Не лякайтеся технологій – в монтажі басейнів, як і в автомобілебудуванні або будівництві будівель, немає нічого страшного. Знаючий представник компанії на пальцях здатний пояснити принцип дії складних механізмів.

Скіммерний або переливний басейн

Експерти запевняють, що між собою технології відрізняються функціоналом фільтрування води в водоймах. Пропонуючи до покупки скіммерний або переливний басейн, виробник читає лекцію про відкачування води через сопла чаші або розповідає про переливних пристроях, які відправляють воду на чистку.

Представники компанії Б.Н.В. Басейни вирішили не травмувати технологіями покупця і надати доступну інформацію майбутньому власнику, який вважав за краще будівництво басейнів під ключ. Йтиметься про переваги і недоліки конструкцій.

купити керамічний басейн

Переливний басейн

Для переливної системи забору води немає обмежень в будівництві водойм за зовнішнім виглядом або габаритам. Гідність переливного басейну – 100% наповненість водою чаші. Покупець побачить подібні конструкції в готельних комплексах, спортивних або лікувальних установах, на курорті. Наповненість – виграш в глибині басейну для любителів плавати і пірнати.

Сміттю і пилу властиво накопичуватися на поверхні води. При переливанні води за кромки чаші, брудна вода подається до фільтраційного обладнання і очищається. Тому переливні басейни так цінують в спортивних і лікувальних закладах – немає необхідності часто очищати воду, адже чистка відбувається природним шляхом. Бруд, що зібрався на дні чаші, йде до фільтру через донний злив при спуску води.

Недоліки переливного басейну

Складність конструкції вимагає фінансових вливань. Пропонуючи скіммерний або переливної басейн, виробник відзначає, що останній за вартістю вийде дорожче і перерахує причини. Монтаж і розведення каналізаційних труб для зливу води, доставки до фільтрує елементам і нагрівача з подальшим поверненням в басейн, вимагає капіталовкладень. Схема вибаглива до місця монтажу чаші і вимагає додаткових витрат на створення технічних вузлів і приміщень.

Скіммерний або переливний басейн

Скіммерний басейн

Скіммер – звичайна форсунка для відкачування забрудненої води з чаші, встановлена ​​нижче рівня бортів на 20 сантиметрів. Функціонал зменшує глибину скіммерного басейну на 20-25 сантиметрів. Технологія фільтрування води у водоймі ідентична функціоналу в переливних басейнах, проте ефективність очищення знижена. Адже брудній воді потрібно потрапити в скімери, які встановлені по периметру чаші і по площі прийому рідини на порядок програють переливним конструкціям.

Гідність скіммерних конструкцій – ціна. Компенсувати продуктивність очищення басейну продавці пропонують покупкою і монтажем навісних систем фільтрації, які примусово відбиратимуть з басейну воду, чистити, нагрівати і обробляти хімічними препаратами. Як варіант, вирішити проблему з ліквідацією сміття і пилу допоможуть накриття для басейнів. Наприклад, павільйони зовсім перекриють доступ бруду в наповнену водою чашу.