Новини

Купити басейн для приватного будинку

Купить бассейн для частного дома

Купити басейн для приватного будинку – це завдання не з легких, тому що серед сотні пропозицій дуже великий розкид за ціною. І це зупиняє покупця, який не розуміє, у чому відмінність товарів та який варіант кращий. Спробуємо розібратися у всьому цьому. Потрібно заглибитись у технології та умови експлуатації. Адже саме ці критерії визначають вартість басейнів для приватного користування.

 

Басейн для приватного будинку – зручна ціна

 

Оптимальна вартість – це компроміс між очікуваним ефектом та фінансовими витратами. Тільки важливо враховувати той факт, що басейни продаються окремо у вигляді чаш, які вимагають монтажу. І на цьому етапі важливо врахувати додаткові витрати на:

 

  • Доставка басейну з торгового майданчика до місця встановлення.
  • Підготовка котловану для монтажу.
  • Встановлення та оздоблення пляжної зони.
  • Запуск басейну в експлуатацію.

Бассейн Атлантида - белая чаша (монтаж Запорожье 2020г)

 

Тобто, ціна басейну для приватного будинку включає, крім чаші, додаткові монтажні витрати. Їх завжди треба враховувати. І тут є 2 варіанти для вирішення завдань:

 

  • Придбати басейн. Знайти перевізника. Самостійно вирити котлован. Виконати обкладення. Запустити.
  • Залучити підрядників для виконання всіх операцій із доставкою та монтажем.
  • Замовити установку під ключ. Це коли продавець басейну робить усі операції самотужки.

 

Басейни для приватного будинку – які краще

 

Перейшли до найцікавішого моменту. Чаші виготовляють з бетону, нержавіючої сталі, пластику, скловолокна, композитних та керамічних наповнювачів. Відмінність будівельних матеріалів впливає на міцність чаш та їх зручність монтажу. Плюс, враховуються експлуатаційні характеристики:

 

  • Пластикові басейни мають найнижчу ціну. Можна купити готову чашу або замовити конструкцію за власними кресленнями. Легко вмонтовуються, модернізуються, відновлюються. Мають малу міцність і рекомендуються для використання лише у літню пору року. Легко встановлюються усередині будинку.
  • Басейни зі скловолокна – це найкраще рішення за ціною та якістю. Вони міцні та довговічні (від 25 років і більше). При монтажі є свої нюанси, наприклад, присутні вимоги до виду ґрунту та зсуву його при впливі землетрусу або підземними водами.
  • Керамічні та композитні басейни мають надто високу ціну. Але вони можуть використовуватися цілий рік і підходять під будь-які природні катаклізми. Плюс можуть експлуатуватися 100 років і більше.
  • Бетонні басейни та конструкції з нержавіючої сталі коштують відносно дорого та довго встановлюються. Але їхня вічність не має меж, як і розміри з формою.

Бетонный бассейн Beter

Звичайно виникає питання – який краще купити басейн для приватного будинку. Вирішіть для себе – вам потрібен недорогий басейн за початковими витратами, або потрібна конструкція на 100 років наперед. Ось і вся відповідь. І її завжди дасть компетентний співробітник будь-якої компанії, що поважає себе.

 

Який купити басейн для приватного будинку – мінімальна ціна

 

Якщо наголос стоїть на мінімальну економію, то однозначно, найкращим рішенням стане пластиковий басейн. Поліпропілен дешевий та досить міцний. Плюс можна виготовити чашу будь-яких розмірів і, при необхідності, її модернізувати. Але важливо зважити на один момент – купити басейн для приватного будинку з поліпропілену можна тільки для літнього використання. Або для монтажу усередині будівлі.

Бассейн Оскар - Львов 2020 год

Відповідно, купатися взимку, використовуючи павільйон, можна тільки в міцніших чашах. Тут не обійтися без бетону, нержавіючої сталі, композитних або керамічних конструкцій. До речі, керамічні басейни сподобаються покупцям, які прагнуть ексклюзивності. Тільки в чашах Ceramics можна досягти унікального забарвлення внутрішніх стін басейну, який гарантовано збереже свій колір протягом десятиліть.