Новини

Початок року – час загадувати бажання!

Перші дні січня – це особливий період. Містичні езотерики, загадкові біо-енергетики і абсолютно реальні бізнес-тренери одностайні в думці, що як сплануєш рік, так його і проведеш. Про плани в особистому житті і ділових цілях ви напишіть самі. А допомогти конкретизувати бажання щодо басейнів здатна наша стаття.

Плавання – це здоров’я

73_otkrytyjДля одних басейн – це прикраса садиби і статусний вигляд вашого будинку. Будівництво капітального басейну автоматично збільшує вартість вашої нерухомості. Тому в багатьох випадках побудувати басейн в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України, значить зробити вигідну інвестицію в своє майбутнє і майбутнє своїх дітей.

Якими б прагматичними були ваші цілі щодо благоустрою будинку, набагато більш важливим внеском у майбутнє є здоров’я рідних і близьких. Створити комфортні умови для здорового способу життя часто набагато важливіше, ніж підкреслити статус і авторитет господаря будинку. Адже запобігти недузі завжди легше, ніж витрачати сили, гроші і час на лікування. Тому регулярне купання в басейні для дітей, водний фітнес і спортивне плавання для дорослих мають просто величезне значення для зміцнення імунітету, поліпшення самопочуття і життєвого тонусу сім’ї.

Який басейн вибрати?

73_vnutrБасейни бувають різні: сезонні збірно-щитові і капітальні, вуличні та внутрішні, величезні басейни та компактні гідромасажні СПА. Щоб вибрати певний тип басейну для будинку або дачі, необхідно визначитися з головним завданням, яке він повинен виконувати. Далі потрібно врахувати склад вашої сім’ї і вік кожного; темп життя і розпорядок дня; особливості проведення часу сім’ї в різні пори року.

Відповіді на ці загальні питання вже повинні привести до розуміння того, де повинен розташовуватися басейн – в приміщенні або на вулиці? Буде він використовуватися тільки влітку або круглий рік? Якого розміру чаша і глибина вам необхідна? Який тип накриття слід замовити для вуличного басейну?

73_pavilonБасейн всередині будинку дає можливість плавати і взимку і влітку, незважаючи на погодні умови. З іншого боку, відкритий басейн на вулиці, навіть в Києві і центральних широтах, влітку прогрівається під впливом сонячних променів без додаткового підігріву.

Щоб продовжити купальний сезон і раціоналізувати витрати на обігрів, вам знадобитися павільйон для басейну. Зсувний або стаціонарний павільйон від компанії Б.Н.В. дозволить захистити ваш басейн від сміття, захистить від попадання в воду маленьких дітей і домашніх тварин, дозволить оптимізувати витрати хімії і витрати на обігрів.

Якщо басейн необхідний тільки на час літньої відпустки, то варіант збірно-щитового басейну також може бути прийнятний. Серед капітальних слід розглядати композитні або скловолоконні готові чаші, поліпропіленові, бетонні або басейни з нержавіючої сталі.

Окремо необхідно зазначити гідромасажні СПА-басейни. Адже на відміну від плавальних, головним в них є не розмір чаші, довговічність і якість поверхні, а набір форсунок для водного і повітряного масажу, ергономіка сидінь, наявність додаткових функцій для релаксу та оздоровлення організму. Якщо ж вам однаково важлива і можливість тренуватися і брати лікувальний масаж, тоді ваш вибір – це плавальний СПА-басейн. Завдяки функції зустрічної течії, ви зможете плисти з навантаженням на всі групи м’язів навіть в басейні, довжиною близько 4-4,5 метрів.

Компанія Б.Н.В. представляє найсучасніші басейни. Щоб отримати предметну консультацію щодо покупки басейну, накриттів і обладнання, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901

Купити басейн за найвигіднішою ціною в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та інших містах України можна звернувшись в наші салони.