Новини

Джакузі або СПА басейн з гідромасажем

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

Джакузі або СПА басейн з гідромасажем – актуальне питання для покупця, який вирішив обзавестися власним SPA центром для відновлення здоров’я і розслаблюючих процедур.

Джакузі (Jacuzzi) – це американський бренд, який випускає під власною торговою маркою інтегровані душові системи, ванни та іншу сантехніку. Kolpa-San, Volle, Duravit і десятки інших брендів, як і Jacuzzi, позиціонуються на ринку в сегменті санітарно-технічного обладнання.

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

 

СПА басейн з гідромасажем – це гідротехнічна споруда, що складається з напіввідкритій ємності, наповненою водою і спеціального обладнання, здатного виконувати точковий масаж. СПА басейн – автономна конструкція, яка вміє фільтрувати, підігрівати і подавати під високим тиском воду, яка циркулює в замкнутому просторі.

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

Відповідно, назва Джакузі має віддалене відношення до СПА басейнів з гідромасажем. Порівнювати продукцію можна, зважаючи на різного функціоналу і невідповідних технічних можливостей. Щоб було зрозуміло, можна переключитися на автомобілі. Що буде, якщо за заданими характеристиками позашляховика, покупець буде шукати Джип? Правильно, все пропозиції стосуватимуться тільки бренду Jeep.

Джакузі або СПА басейн з гідромасажем

Вибір покупця залежить від наступних факторів:

  • Ціна товару;
  • Потреба;
  • Наявність технічних можливостей монтажу.

Душова кабіна Джакузі – має низьку ціну і не вимагає великого простору для монтажу. Найчастіше встановлюється в квартирі, в ванній кімнаті. Використовує проточну воду і вимагає високого тиску в системі водопостачання.

 

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

 

Ванна Джакузі – має помірну ціну. Встановлюється в квартирі або в будинку у ванній кімнаті. Використовує проточну воду. Більшість моделей не вміє циркулювати, підігрівати і очищати воду в замкнутому просторі.

 

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

 

СПА басейн з гідромасажем – габаритна дорога конструкція, яка частіше встановлюється всередині будинку або на вулиці. Має вбудований комп’ютер, який повністю керує всіма функціями СПА. Вміє самостійно підігрівати, фільтрувати і циркулювати воду всередині своєї системи. Допускає тривале багаторазове використання басейну без зливу води в каналізацію.

Джакузи или СПА бассейн с гидромассажем

 

Тут уже покупцеві вирішувати, що вибрати – продукцію бренду Джакузі або СПА басейн з гідромасажем. Не вдаючись в тонкощі роботи перерахованих варіантів, відмінності помітні неозброєним поглядом. Якщо мова йде про повноцінні SPA процедурах, то єдино вірним рішенням стане придбання гідромасажного басейну. Є бажання відпочити в вируючої воді – ванна Джакузі. Любителям приймати водні процедури стоячи неодмінно сподобається душова кабінка. Різний функціонал – різна ціна і відповідний ефект.

На користь СПА басейнів можна додати груповий прийом гідромасажних процедур. Конструкції обладнуються сидіннями і лежаками, форсунки яких настроюються індивідуально для відпочиваючих. Використання ароматичних масел, можливість прийому СПА процедур взимку під відкритим небом, управління басейном з пульта дистанційного керування – шикарний функціонал для любителів повноцінного відпочинку.