Новини

Зимове накриття для басейну

Бруд, сміття, пил і бактерії – не єдині вороги стаціонарного басейну, встановленого на вулиці, під відкритим небом. Жорстка конструкція схильна природним руйнувань зсередини, викликаним обмерзанням або фізичними ушкодженнями в поганих погодних умовах.

Зимове накриття для басейну

Виконуючи будівництво басейнів під ключ, виконавець, користуючись власним авторитетом, рекомендує покупцеві придбати зимове накриття для басейну. Пропонуючи під кожен вид чаші певний тип навісу. Експерти запевняють, що простіше і дешевше скористатися подібними рекомендаціями і встановити тент спільно з монтажем водойми. Переваги прийнятого рішення в комфортабельності – габарити накриття підбираються під басейн, а сама водойма, якщо необхідно, зміщується або розраховується заново, орієнтуючись на зручність експлуатації.

Купити павільйон в Україні

Якщо накриття на басейн купується на відбудований раннє водойму, завдання ускладнюється. Мають відбутися додаткові розрахунки і вибір типу накриття. Спочатку власнику пропонується вирішити, чи буде водойма законсервований до початку сезону купання, або плануються водні процедури в зимовий час. З фінансової точки зору, покупець визначається з витратами і довговічністю експлуатації накриття. Можливо недороге придбання на один сезон, або довгострокове капіталовкладення з незапланованими витратами.

Надійність і комфортабельність

Тент на басейнПідготовка басейну до зими для більшості покупців починається з покупки павільйону. Проста на вигляд, але жорстка і міцна конструкція, затребувана серед любителів цілорічних водних процедур. Павільйон хороший і взимку і влітку, коли потрібно додатковий захист води і утримання тепла всередині чаші. Розсувна конструкція в лічені секунди по спеціальних рейках зрушує накриття в сторону, допускаючи власника до басейну. Павільйон – дороге задоволення, проте виріб виграє по функціоналу і прослужить десятиліття.

Бюджетний варіант

Зимове накриття для басейну у вигляді солярної плівки вважається найдешевшим варіантом, але, судячи з відгуків власників, захисний тент справляється з поставленим завданням і прослужить покупцеві 2-3 сезони. М’яка плівка не вигоряє на сонці і стійка до перепаду температур. Недолік вироби – відсутність жорсткості. Плівка при вигині переломлюється, утворюючи мікроскопічні тріщини, які призводять до розриву вироби. Накриття, розгорнуте над гладдю води витримає маленьку дитину або кішку з собакою – на більше розраховувати не доводиться.

Професійне рішення для бізнесу

Зимове накриття для басейнуБатутне накриття в усьому світі вважається оптимальним вибором, якщо мова йде про консервацію водойми до наступного сезону купання. Зимове накриття для басейну не допустить всередину чаші сміття, пил або бруд. Жорсткості виробу достатньо, щоб витримати на поверхні вантажівка. Батутне накриття прослужить десятиліття, а вартість товару не так велика. Монтаж тенту забирає час, так як у вироби десятки гаків, які потрібно правильно закріпити по периметру басейну.

Комфортабельність і цінова доступність

Ролетні і полівінілові накриття воліють власники заміських котеджів і баз відпочинку, де потрібно щоденна консервація водойми на ніч зі збереженням тепла всередині чаші. Недорогі автоматизовані пристрої щодо міцні, прості в експлуатації і справляються з поставленим завданням. Однак з такими накриттями обмежена купання в зимовий період, а сама конструкція виготовляється тільки в прямокутному профілі.