Новини

Втомилися від будівельних робіт – замовте скловолоконний басейн.

Часто через небажання витрачати літні дні на клопоти з будівництва багато хто відмовляється від задоволення плавати у власному басейні вже цього літа.

Люди, які пережили ремонт кажуть – множ плановані витрати і термін мінімум на 2 і отримаєш реальні цифри. Компанія Б.Н.В. стверджує, виняток в цьому правилі складають скловолоконні басейни. Побудувати такий басейн за 7-10 днів і плавати до кінця літа? Сьогодні це реальність!

Чому виходить і швидко, і добре?

BNV_SEO_Steklovol_03Скловолоконні басейни – це монолітна чаша, виготовлена з міцних композитних матеріалів і поліефірних смол. Вироблена в заводських умовах ємність вже повністю готова до установки. На відміну від бетонного басейну, внутрішня поверхня стекловолоконного не вимагає додаткової обробки плиткою або лайнером.

Компанія Б.Н.В. пропонує ще один спосіб прискорити запуск басейну. Це досягається за рахунок установки обладнання не в  ґрунт, а на борт басейну. Йдеться про навісну систему фільтрації, яка знаходиться в акуратному пластиковому коробі. Разом з фільтром і насосом, який піднімає воду з дна чаші і проганяє через фільтраційну кишеню, в коробі можуть перебувати і протитечія, і система нагрівання води, та інше додаткове обладнання.

Переваги скловолоконних басейнів

Незважаючи на простоту установки, скловолоконні чаші відрізняються високою довговічністю і зносостійкістю. І цьому є логічне пояснення.

Матеріал фіберглас (від англ. – fibre – волокно, glass – скло), з якого виливається чаша, спочатку розроблявся для будівництва яхт і катерів, тобто плавальних засобів, які постійно стикаються з водою.

Чаша є монолітною. Відсутність швів і стиків полегшує чищення басейну і значно скорочує витрати дезінфікуючих засобів на підтримку чистоти води. У порівнянні з бетонним басейном, який може з часом зажадати заміни окремих плиточок і  ґрунтовного чищення швів між ними, на гладкій поверхні стекловолоконного не відкладаються солі та не заводяться водорості і мікроорганізми.

Скловолокно, як матеріал, має більшу міцність і гнучкість, ніж бетон. Завдяки цим якостям скловолоконна чаша витримує природну усадку ґрунту і високий рівень підземних вод, не зазнаючи тріщин і деформацій. Тому таку чашу можливо встановити на ділянках з піщаним або глиняним ґрунтом.

Теплопровідність даних басейнів набагато менше, ніж бетонних. Це дозволяє скоротити витрати електроенергії на обігрів до 30%. Вода буде зберігати тепло максимально довго, а не віддавати його через бетон в навколишнє середовище.

Стійкість до впливу хімії та ультрафіолету дозволяє зберегти зовнішній вигляд басейну протягом багатьох років.

Гідні виробники скловолоконних басейнів дають гарантію на чашу не менше 10 років.

Велика розмаїтість форм і розмірів. Компанія Б.Н.В. пропонує понад півсотні варіантів скловолоконних чаш. Прямокутні, овальні, чаші складної форми в стандартному виконанні можуть бути виготовлені в двох кольорах – синьому або білому.

Можливість займатися спортивним плаванням і стрибками. Максимальні розміри чаші, які пропонує компанія Б.Н.В., має модель «Платинум». Довжина 12 метрів при ширині 4,7 і глибині 1,45 метра дозволяють здійснювати повноцінні тренування. А модель «Елегант», завдяки перепаду глибини від 1,2 до 2,05 метра, дозволяє здійснювати стрибки в воду.

Особливості установки скловолоконних чаш

BNV_SEO_Steklovol_01Як ви вже здогадалися, чаша поставляється замовнику в готовому вигляді. Перед тим, як прийняти рішення про покупку басейну великого розміру, оцініть можливість під’їзду до вашої ділянки. Компанія Б.Н.В. має досвід доставки чаш не тільки автотранспортом, а й гвинтокрилом, і катером. У будь-якому випадку, витрати на оренду крана і транспортних засобів необхідно запланувати додатково.

Габарити чаші також накладають обмеження на можливість її використання в приміщенні. Всередині будинку чашу необхідно змонтувати ще на етапі його будівництва.

При установці чаші зовні необхідний лише попередній виїзд експерта на ділянку і консультація щодо стану ґрунту, розташування чаші, підведення систем водопостачання та електроживлення.

В даний момент в компанії Б.Н.В. діє розпродаж на скловолоконні басейни багатьох моделей. Не пропустіть свій шанс придбати скловолоконний басейн зі знижкою і насолоджуватися плаванням вже цього літа буквально через 7 -10 днів.