Новини

Вигідна пропозиція від компанії Б.Н.В.

Напередодні Нового року прийнято дарувати подарунки. Компанія Б.Н.В. приготувала відмінний сюрприз для тих, хто піклується про своє здоров’я і благополуччя своїх близьких. Тільки до 31 грудня 2016 року діє новорічна ціна 69 000 грн. на поліпропіленовий басейн з фільтраційною системою.

Особливості поліпропіленових басейнів

63_1Поліпропіленові басейни виступають альтернативою між капітальним бетонним і готовими композитними або скловолоконими чашами. Басейн з поліпропілену вимагає менших коштів і часу на будівництво, ніж бетонний. А на відміну від готових чаш, легкі складові елементи поліпропіленового басейну можна без проблем доставити на об’єкт і змонтувати всередині будівлі.

Готові модулі необхідної форми і розміру виготовляються на заводі. Найпоширеніші форми – круглий, овальний і прямокутник. Вважається, що круглий басейн без кутів безпечний для купання маленьких діток. Тому невеликі круглі басейни найчастіше купують для малюків. В овальному і прямокутному басейні можна грати в водний волейбол і проводити тренування з плавання. Прямокутний і овальний басейн легше вписати в таку ж форму присадибної ділянки, використавши його площа по максимуму. Що стосується накриттів – це не проблема. Компанія Б.Н.В. пропонує різні варіанти захисних накриттів і павільйонів для будь-якої форми басейну.

Поліпропілен не вимагає додаткової обробки. Тому басейн повністю готовий до використання відразу після закінчення монтажних робіт. За таким басейном легко доглядати. Чистити поверхню можна спеціальними миючими засобами для басейнів.

Переваги продукту компанії Б.Н.В.

63_3Поліпропіленові басейни виготовляються у вигляді окремих модулів на заводі і збираються на об’єкті. Басейни компанії Б.Н.В. відрізняє відсутність швів на внутрішній поверхні чаші. Ця перевага досягається завдяки ексклюзивному обладнанню – системі полідіфузного зварювання. Завдяки зварюванню елементів пластика на молекулярному рівні, з’єднання виходить абсолютно герметичним і не залишає помітних швів.

Наступна перевага після безшовного з’єднання і герметичності – це відповідність європейським стандартам якості. Для виробництва басейнів компанії Б.Н.В. використовується сировина світового лідера галузі – німецького концерну «Rochling Engineering Plastics Group». Купуючи поліпропіленовий басейн в компанії Б.Н.В., ви отримуєте продукт європейської якості за ціною вітчизняного заводу-виробника.

Високі експлуатаційні характеристики басейнів крім якісної сировини, забезпечують також технологічні стандарти виробництва, що вимагають щоб товщина стінок чаші досягала від 5 до 15 мм. Стабільність чаші забезпечують посилені ребра жорсткості.

Незамінним рішенням для поліпропіленових басейнів є бортові системи з матеріалу Polystone. Прямі секції бортів поставляються довжиною 1 і 4 метри. Вигнуті секції – з радіусом 0,5; 0,6; і 1 метр.

Акція на поліпропіленовий басейн

63_2-poliproЩоб мрія про власний басейн стала реальністю, компанія Б.Н.В. пропонує купити поліпропіленовий басейн в Києві, Дніпрі, Львові та інших містах України зі знижкою 15% до 31 грудня.

Також до кінця року діє акційна пропозиція на поліпропіленовий басейн, розміром: 6000 * 3000 * 1500 мм. Всього за 69 000 грн. ви отримуєте басейн + фільтраційний комплект (скіммер, форсунка, фільтраційний насос, водоінсталяція, пристрій захисного відключення + таймер, пусковий комплект хімії, тестер для аналізу води).

Будьте здорові і отримуйте вигоду для себе і своєї сім’ї. Щоб дізнатися подробиці акції і про можливість купити пластиковий басейн зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.