Новини

Відчуваємо натхнення від природних СПА

Природа щедра і прихильна до всіх, хто її шанує. Всесвітньо відомі курорти Баден-Баден, Карлові Вари, Блакитна лагуна – це розумне використання дарів природи. Про чудеса одужання після лікування термальними водами написані тисячі праць. Тому, розглянемо тільки найзнаменитіші природні СПА, надихнімося і займемося своїм здоров’ям не виходячи з дому. Як? Зрозуміло у власному гідромасажному СПА-басейні!

Гаряча ванна великого розміру

53_1У готелі Ma’In Hot Spring Hotel, Йорданія розташований басейн, вода в якому завжди залишається гарячою без додаткового підігріву. Шикарна конкурентна перевага, – скажете ви і матимете рацію. Ніяких витрат на обігрів готель не несе. Більш того, склад води найкращим чином сприяє оздоровленню відпочиваючих. Природна гіпертермальна вода сприяє лікуванню опорно-рухового апарату, шкірних захворювань, розладів нервової системи. Порада для тих, хто важко переносить високу температуру води – вибирайте для відвідування термального басейну в Ma’In Hot Spring Hotel зимові місяці. Інакше відчуєте себе царем з казки Петра Єршова «Коник-Горбоконик».

Гарячий басейн з видом на Монблан

53_alpЛюбити гори можна по-різному. Хтось готовий ризикнути життям заради підкорення вершини, а комусь достатньо насолоджуватися гірськими пейзажами. Для останніх готель LeCrans Hotel, Швейцарія, побудував теплий басейн, в якому скупатися взимку одне задоволення. Плавати у відкритому теплому басейні цілий рік і милуватися казковим видом на Альпи, на наш погляд, набагато приємніше, ніж освоюючи альпіністські маршрути споглядати щасливих відпочивальників біля басейну.

Графська лазня

53_bБат або «Вath» – в перекладі з англійської означає «лазня». Саме це місто в графстві Сомерсет є єдиним природним СПА в Великобританії. Пам’ятник епохи класицизму внесений до списку Всесвітньої спадщини. Про корисні властивості термальних вод було відомо ще до приходу римських легіонерів. А набагато пізніше, в 18-19 столітті, Бат був неофіційною столицею суспільного життя Великобританії. І це не дивно, адже середня температура повітря в Баті вище, ніж по всій країні. Курортий сезон триває с листопада по квітень.

Хамам 10 століття

У східних народів традиційно було прийнято відвідувати для гігієнічних і оздоровчих цілей лазні хамам. В Андалузії, Іспанія, відновили хамам Medina Califal Hammam ХХ століття. Вишукана лазня в арабському стилі тепер відкрита для всіх бажаючих відвідати СПА процедури в історичному місці.

Розпродаж СПА басейнів компанії Б.Н.В.

Створити курорт у себе вдома і отримувати оздоровчий ефект природних термальних джерел можна за допомогою гідромасажних СПА басейнів. Компанія Б.Н.В. пропонує гідромасажні басейни СПА, які виробляються безпосередньо в Великобританії. Кожен басейн СПА комплектується індивідуально, з урахуванням гідромасажного обладнання такої потужності і конфігурації, яка необхідна для кожного конкретного клієнта.

Акційні моделі гідромасажних СПА

39_0Гідромасажний басейн Pure Dream 7- це цілісний литий СПА, в якому можуть одночасно перебувати до п’яти чоловік. Завдяки компактним розмірам (2,08 * 2,08 * 0,76м.) Може легко поміститися в ванній кімнаті або окремої wellness-зоні.

Басейн Pure Relax – це глибокий місткий басейн (2,03 * 2,03 * 0,86м.), розрахований для одночасного перебування трьох людей в положенні сидячи або чотирьох в положенні лежачи. У комплект входить 24 штуки водних і 8 повітряних форсунок. СПА басейн Pure Relax обладнаний функцією озонування і системою контролю. У вартість включено підголівник, водоспад, підсвічування і підігрів.

Особливістю гідромассажного СПА Pure Repose є ергономічна будова лежаків і крісел для сидіння. Кожен лежак має свою довжину, максимально точно підлаштовуючись під людей різного зросту. Інтенсивний масаж забезпечують 58 водних і 2 повітряних форсунки. Функція очищення і озонування дозволяє залишатися воді чистою в будь-який час дня і ночі. Є вбудований wi-fi.

Signature Joy – нове слово в конструкціях гідромасажних СПА. Монолітна чаша з ковшоподібними сидіннями здатна одночасно вмістити 7 осіб. Розмір басейну 2,250 * 2,250 * 0,91 м. Лікувальний масаж здійснюють 58 водних і 8 повітряних форсунок. Крім того, в комплектацію входить система роликового масажу. Крім систем обігріву, управління, фільтрації, підсвічування, гідромасажний СПА Signature Joy має функцію озонування, ультрафіолету, вбудований wi-fi і аудіосистемою.

У компанії Б.Н.В. до 31 грудня 2016 року діє розпродаж на гідромасажні СПА з наявності. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/spa/

Купити акційні моделі СПА басейнів зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України можна звернувшись за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901. Поспішайте, кількість акційного товару обмежена.