Новини

Увага! Поліпропіленові басейни зі знижкою 15%!

Осінь – саме час купити басейн за найвигіднішою ціною! До 31 грудня 2016 року в компанії Б.Н.В. діє акція -15% на поліпропіленові басейни. Поспішайте замовити акційну пропозицію басейнів по телефону гарячої лінії 0-800-502-901.

Купити пластиковий басейн

41_1-poliproБасейн з поліпропілену – це прекрасна альтернатива скловолоконним і композитним готовим чашам, які в силу певних причин складно доставити на об’єкт або розмістити всередині вже побудованого будинку.

Поліпропіленовий басейн поставляється замовнику в розібраному вигляді. Всі складові елементи виготовляються на заводі компанії – виробника і збираються в єдину чашу прямо на місці. Форма і розміри басейну можуть набувати будь-які обриси, в залежності від побажання замовника, архітектурних особливостей садиби або дизайну внутрішнього приміщення. Поверхня чаші має повністю готовий до експлуатації вид. Покривати її додатково лайнером або облицьовувати плиткою не потрібно.

Переваги поліпропіленових басейнів компанії Б.Н.В.

Якщо необхідно швидко, протягом 15-20 днів, побудувати плавальний басейн за розумні гроші, то поліпропіленовий басейн компанії Б.Н.В. саме те, що ви шукали.

41_2-poliprop-2Поліпропіленові басейни компанії Б.Н.В. виготовляються з екологічно чистого і міцного матеріалу, товщиною від 5 до 15 мм, сировиною для якого є поліпропілен німецького концерну «Rochling Engineering Plastics Group» – світового лідера галузі.

Стандарти якості басейнів, виготовлених в Україні, повністю відповідають світовим вимогам. При цьому ви не несете додаткові витрати на доставку з-за кордону, митні та інші витрати.

Після закінчення монтажних робіт по формуванню чаші та встановлення обладнання, ви отримуєте готовий до експлуатації басейн без швів. Як цього добитися? Адже басейн збирається з окремих елементів! Вся справа в ексклюзивній технології поліфузіонного термозварювання. З’єднання пластика відбувається на молекулярному рівні. Видимих швів на стиках не залишається. Факт відсутності швів на поверхні чаші – це не тільки важлива естетична перевага поліпропіленових басейнів компанії Б.Н.В. Це також дуже важлива умова забезпечення герметичності чаші і довгого терміну експлуатації басейну.

Компанія Б.Н.В. бере на себе комплексні роботи по будівництву і запуску водного об’єкта. Важливо відзначити, що облагороджування зони біля басейну, акуратність оформлення бортиків може нашкодити, або в рази збільшити привабливість басейну.

Естетичним і практичним рішенням є бортові системи з матеріалу Polystone. Прямі секції бортів поставляються довжиною 1 і 4 метри. Вигнуті секції – з радіусом 1, 0,6 і 0,5 метра. А в разі нестандартних форм чаші, фахівці компанії Б.Н.В. вирішать і це питання.

41_3Для більшої стабільності і довговічності чаші з поліпропілену посилюються ребрами жорсткості, які мають як стандартні розміри, так і можливість виготовлення індивідуальних варіантів.

При замовленні поліпропіленового басейну до 31 грудня 2016 роки ви отримуєте 15% знижку! Щоб дізнатися подробиці акції і про можливість купити пластиковий басейн зі знижкою в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.