Новини

У чому перевага композитних басейнів Б.Н.В.?

Електротехніка, автомобілебудування та інші наукоємні галузі традиційно більш розвинені в західних країнах. У той же час, розробки деяких вітчизняних виробників здатні конкурувати на міжнародному рівні. У чому перевага композитних басейнів Б.Н.В., що представляють вітчизняного виробника, наша стаття.

Особливості композитних басейнів

77_1Перш ніж говорити про відмінності в пропозиціях різних брендів, відзначимо головні характеристики самих композитних басейнів в порівнянні з іншими.

  1. Композитний басейн – це цілісна, монолітна чаша, яка доставляється на об’єкт в готовому для установки вигляді. Цільними доставляються також скловолоконні чаші і гідромасажні СПА. Особливістю басейнів цього типу є той факт, що розмістити їх усередині будинку можна тільки на етапі будівництва стін.
  2. Щоб купити басейн і встановити його в котлован разом з розводкою мереж і підключенням обладнання знадобиться, в середньому, 6-7 днів. Будівництво бетонного басейну такого ж розміру, навіть за технологією посиленою бетонної конструкції – ексклюзивної технології компанії Б.Н.В., займе не менше 2 – 2,5 тижнів.
  3. На відміну від бетонного, внутрішні стінки композитного басейну не вимагають додаткової обробки плиткою, мозаїкою або ПВХ-плівкою (лайнером).
  4. Купити композитний басейн – значить вибрати будь-яку з готових форм і розмірів. Крім прямокутних і овальних, існує безліч цікавих, складних форм, які найкращим чином зможуть вписатися в ландшафт вашої садиби.
  5. На відміну від збірних басейнів, термін експлуатації яких зазвичай обмежується декількома роками, басейни з композиту при правильно проведеній підготовці відмінно переносять зиму і прослужать вам в залежності від якості бренду 10 і більше років.

Перевага композитних басейнів Б.Н.В.

77_2Тепер, коли ви вже вирішили купити композитний басейн в Києві, розташувати його або у дворі, або всередині будинку, який тільки починаєте будувати, необхідно визначити в чому перевага композитних басейнів Б.Н.В. серед аналогічних пропозицій різних фірм-виробників. Тому якщо ви хочете купити басейн для будинку або дачі, зверніть увагу на наступні факти.

  1. Додатковий шар керамічного покриття захищає поверхню чаші від дрібних тріщин (осмос) і подряпин. Ще одна перевага – посилена герметичність. Композитний басейн з керамічним покриттям збереже первісний вигляд протягом 50 років.
  2. Товщина стінок композитного басейну компанії Б.Н.В. становить від 10 до 15 мм, що відповідає європейським стандартам. При цьому українські ДСТУ допускають товщину стінок всього 5 мм. Тому, купити композитний басейн компанії Б.Н.В. значить придбати басейн європейської якості.
  3. Додаткове армування стінок чаші дозволяє встановлювати композитний басейн прямо на бетонну основу, без додаткової підготовки.
  4. Стійкість композиту до деформацій дозволяє басейну витримувати рух ґрунту. Тому композитний басейн придатний до установки навіть в місцях, близьких до води і з високим рівнем ґрунтових вод.
  5. Завод-виробник композитних басейнів Б.Н.В. знаходиться в Україні. Тому ви отримуєте басейн аналогічний керамічним басейнам з Європи без переплати за доставку, митні та інші витрати.
  6. Перевага композитних басейнів Б.Н.В. – це гарантія 25 років.
  7. Колірна палітра композитних басейнів розроблена дизайнерами. Відтінок піску на пляжах Балі, Мальдівських і Сейшельських островів тепер буде реалізований і в вашому басейні. Ефект 3D створює 100% ефект іскристого глибоководного водойми.

Дізнатися більше про переваги того чи іншого типу басейну можна в салонах компанії Б.Н.В. або на сайті https://bnv.ua/ua/bassejny-kompozitnye/ Щоб купити басейн для дому та дачі, замовити готовий композитний басейн в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та інших містах України звертайтеся за телефоном гарячої лінії 0- 800-502-901.