Новини

Тент на басейн

Не допустити забруднення басейну в купальний сезон або забезпечити довгострокову консервацію водойми на зимовий період допоможуть накриття. Експерти стверджують, що по відношенню ціна-якість перемагає на ринку тент.

Тент на басейн

Тент на басейнБезкаркасний вид накриття водойми – довгострокове, міцне і недороге рішення, яке приваблює покупців. Тент на басейн інакше називають батутними накриттям, яке по комфортабельності обходить конкурентів з відривом.

Переваги тенту в доступній вартості і функціонал. Виріб гарантовано не допустить в воду сміття або пил. У батутними накриттів немає обмежень за габаритами і формам – виробник підготує тент за розмірами басейну, з урахуванням вигинів, кутів і додаткового обладнання. Виріб не проводить тепло, не вигоряє на сонці і утримує вологу. Підготовка басейну до зими з батутними накриттям комфортабельна.

Боротьба за територію

Гідність тенту – підвищена міцність. Накриття на басейн орієнтоване на навантаження 350 кілограм на один квадратний сантиметр. Для розуміння, тент для басейну витримає на поверхні автомобіль масою 3 тонни.

Жорсткість конструкції зацікавить домовласників, які бажають скористатися наявністю вільного місця після консервації водойми на зимовий період. У відгуках, власники описують переваги батутними накриттів, перераховуючи предмети і механізми, придатні для зимового зберігання на тенті під відкритим місцем: дрова, будівельні матеріали, меблі. Перечень великий, тому покупцеві треба прислуховуватися до порад.

Економія на електриці і воді

Накриття на басейнНагрівальний елемент водойми, що підтримує задану температуру води в басейні, споживає електрику в щадному режимі. Вночі власники воліють відключати додаткове обладнання, а вранці підключати, заново. У великогабаритних чашах вода охолоджується швидко і для відновлення температури, нагрівач витрачає енергію, день у день. Тент для басейну гарантовано утримає тепло і заощадить власникові електрику.

Воді в літній день властиво випаровуватися. Відкритий під палючим сонцем водойму втратить десятки літрів води за тиждень. Власникам, які віддають перевагу рідкісні купання, належить задуматися про збереження цілющої вологи, інакше часті наповнення призведуть до фінансових втрат.

Економія на хімічних препаратах, якими очищають водойму при засміченнях сміттям і пилом – чергове гідність тенту для басейну. Перекривши доступ до водойми забруднень, власник отримає вигоду.

Недоліки конструкції

Експерти не рекомендують використовувати Тент на басейн людям, які, сподіваючись зберегти тепло водойми в нічний час або не допустити потрапляння пилу та сміття, купаються у водоймі щодня. Для накриття чаші знадобиться дві пари рук і час. Кожен день повторювати одну процедуру набридає, і власники залишають водойму відкритим на ніч. Захист і комфорт в експлуатації забезпечать солярна плівка, павільйон або Ролетне накриття, здатні приховувати водойму в лічені хвилини, за допомогою автоматизованих механізмів.

Сохранить

Сохранить