Новини

СПА для двох (джакузі). СПА для пари

У розрізі статті мова піде про гідромасажному обладнанні (джакузі) для будинку. Пропозиції на ринку, як вибрати і встановити. Також підніметься тема програм для комфортабельного відпочинку пари в СПА басейні.

СПА для двох (джакузі)

Гідромасажні басейни для пари апріорі розраховані на двох осіб, які одночасно можуть приймати СПА процедури. Покупцям пропонують пару варіантів чаш з габаритами, що не перевищують розмірів 2-2,5 метра по довжині, і 1-1,25 метра по ширині. Конструкції орієнтовані на монтаж усередині будинку або квартири. Тому габарити СПА для двох (джакузі) підібрані під дверний або віконний проріз.

СПА для двох (джакузі)На етапі вибору моделі гідромасажною ванни, покупець вирішує питання з посадочними місцями для відпочинку. Виробники пропонують чаші з сидіннями, лежаками і комбіновані моделі, які передбачають почергове розташування користувачів в сидячому і лежачому положенні. Вибір за покупцем, проте, експерти рекомендують робити вибір на користь комбінованих СПА басейнів.

Монтаж СПА басейну

Перед установкою гидромассажной ванни в квартирі або в будинку, покупцеві треба обов’язково познайомитися з характеристиками чаші. Інтерес представляють обсяг СПА басейну і вага порожній конструкції. Потреба викликана вимогами безпеки по установці габаритних виробів всередині житлового будинку.

Експерти не рекомендують в багатоповерхових будинках встановлювати СПА басейни, вага яких з водою і відпочиваючими перевищує 1000 кілограм. Важкі конструкції дозволено ставити тільки на першому, чи не цокольному, поверсі, або монтувати всередині приватного будинку.

Програми для СПА процедур

Посиденьки в теплому гідромасажному басейні, закоханим парам пропонують урізноманітнити додатковими процедурами. Крім прийому джакузі, користувачам пропонується скористатися рослинними ефірами, маслами і натуральними продуктами.

СПА для двох (джакузі)Перед прийомом СПА ванни, закоханій парі пропонують прийняти контрастний душ, який посилить кровообіг і змусить шкірні покриви пом’якшити. 15-мінутрий прийом джакузі заспокоїть нерви і наситить шкіру киснем. Експерти рекомендують покинути ванну, обтертися насухо і обмазати тіло і обличчя евкаліптовим або кокосовим маслом. 30-хвилинний відпочинок в теплому приміщенні змусить масла остаточно розм’якшити шкіру і відокремити шар відмерлих клітин епідермісу.

Для очищення шкіри доведеться придбати марокканську рукавицю Кессі, що в СПА салонах виконують глибокий пілінг. З власним гидромассажним басейном відпадає потреба в платні послуги. Після пілінгу, тіло омивається милом з 100% натурального оливкового масла і пара знову занурюється в гідромасажний басейн.

Завершення СПА процедур

Ритуал прийому джакузі закінчується обтирання насухо і одяганням теплих халатів з утепленою взуттям. Після джакузі рекомендується випити кухоль гарячого чаю або кави. Не виключено розпивання НЕ міцних алкогольних напоїв. Після СПА процедур розслабляючий ефект надає червоне вино, вермут, глінтвейн і коньяк. Для закуски кращі тропічні фрукти з низьким вмістом цукру.