Новини

Розсувні павільйони для басейнів

Для власника басейну комфортабельність в пріоритеті, тому виробник Б.Н.В. в першу чергу думає про зручність користувача. Розсувні конструкції – чудовий приклад готових робіт українського бренду.

Розсувні павільйони для басейнів

Універсальність – головний критерій, на який звертає погляд майбутній власник. Складна на вигляд конструкція павільйону за задумом технологів компанії Б.Н.В. вміє швидко складатися, надаючи повний доступ до води власнику. Розсувні павільйони для басейнів, за бажанням покупця, виготовляються з ручним і механізованим приводом – додаткова перевага вироби.

Павільйон Авангард

Зручність конструкції в усі сезонності. Влітку розсувне накриття не допускає сміття з пилом у водойму, а взимку утримує тепло, дозволяючи власникові приймати водні процедури в зимовий час. Простота управління в експлуатації заощадить час користувачеві.

Цікаві факти

Розсувні павільйони для басейнів, серед захисних конструкцій, вважаються дорогої покупкою. Однак мета виправдовує засоби, адже в експлуатації конструкція окупається.

  1. Зниження витрат на електрику. Жорстка конструкція утримує тепло всередині, не дозволяючи воді охолоджуватися вночі або в зимовий час при використанні нагрівачів. При порівнянні з басейном, встановленим всередині будівлі, економія досягається за рахунок освітлення – полікарбонат пропускає природне денне світло.
  2. Економія на воді. Влітку, в жарку пору, рідин властиво випаровуватися. Розсувні павільйони для басейнів здатні зберегти 90% теоретично испаренной води, але ж обсяг за літній сезон обчислюється сотнями літрів.
  3. Час і гроші. Фільтраційне обладнання, хімічна обробка басейну або виклик техніків з очищення чаші не безкоштовні і вимагають додаткових фінансових витрат.

 Повноцінний зимовий сад

Порівнюючи розсувні павільйони для басейнів з іншими накриттями, експерти відзначають комфортабельність в експлуатації. Знаходиться під тентом дозволено в повний зріст. Фактично, павільйон вважається нерухомістю, роздільною облаштувати територію всередині конструкції під зимовий сад, зону для відпочинку або розваг. Таким чином, сезон для любителів плавати в басейні ніколи не закінчується.

Розсувні павільйони для басейнів

Жорстка конструкція з анодованого алюмінію стійка до морозів та спеки. Міцне виріб витримає погодні негоди, а полікарбонатне покриття не допустить втрату тепла всередині павільйону. Забудьте про сонячних опіках в спекотний літній день і про мороз взимку – накриття на басейн універсально.

Рекомендації експертів

Вибираєте розсувні павільйони для басейнів – знайте, що обмежень немає. Придумуйте власне бачення конструкції, прораховують габарити і зовнішній вигляд – виробник виконає поставлене завдання. Не бійтеся помилитися – за бажанням замовника, подібні конструкції піддаються відновленню або модернізації. Підготовка басейну до зими або будівництво басейнів під ключ – телефонуйте в компанію Б.Н.В. Басейни прямо зараз на гарячу лінію безкоштовно і замовляйте: 0-800-502-901.