Новини

Поліпропіленовий басейн за найнижчою ціною в Україні!

Басейн будь-якої форми за два тижні за ціною, нижче бетонного? Це реальність!

Ця стаття буде цікава людям, які підходять до вирішення будь-якого питання серйозно, зваживши всі «за» і «проти». Розмова буде про будівництво стаціонарного басейну, який прослужить вам багато років. Чи живете ви в будинку постійно, або приїжджаєте відпочивати на вихідні, наявність басейну безперечно, зробить перебування в будинку набагато комфортніше.

Люди, які приймають рішення раціонально, а не під впливом емоцій, розуміють, що за інших рівних умов, платити більше не варто. Що означає «рівні умови» для басейну?

Базові характеристики при виборі басейну

Основоположними якостями при виборі басейну є:

– довговічність

– швидкість монтажу

– простота догляду і обслуговування.

Крім того, на вибір типу басейну впливає стан ґрунту на ділянці. Басейн так само повинен відповідати необхідним функціям і потребам всіх членів сім’ї.

Якщо ви не плануєте присвоїти своєму басейну статус історичної цінності або національного надбання (що можна зробити тільки за допомогою бетонного басейну з обробкою з мозаїки), рекомендуємо розглянути основні варіанти капітальних басейнів: скловолоконні, композитні, поліпропіленові, бетонні з обробкою з лайнера. Всі ці басейни в тій чи іншій мірі задовольняють вище названим базовим характеристикам. Тоді виникає питання – навіщо платити більше?

Поліпропіленові басейни

Polypropilen_01Басейни з поліпропілену мають ряд переваг, а недоліки, які колись були їм притаманні, серйозні компанії з будівництва басейнів вже давно усунули. Щоб не лякати читача, повідомляємо, що раніше недоліком поліпропіленових басейнів були видимі шви всередині чаші. Ця особливість обумовлена технологією виготовлення і монтажу.

Дійсно, поліпропіленові басейни виготовляються з листів поліпропілену різної форми і збираються в готову чашу вже на об’єкті.

Даний тип установки відразу вирішує проблему доставки готових чаш великого розміру на об’єкт (актуальне питання для композитних і скловолоконних басейнів). Листи необхідної за формою і розміром чаші виготовляються в заводських умовах і проходять суворий контроль якості.

Поліпропіленові басейни компанії Б.Н.В. виготовляються із сировини світового лідера галузі – німецького концерну «Rochling Enginering Plastics Group».

На об’єкті листи з’єднуються між собою методом поліфузного зварювання, що дозволяє з’єднати пластик на молекулярному рівні. Саме метод поліфузного зварювання використовує компанія Б.Н.В., що спеціалізуються на будівництві басейнів вже більше 24 років. Менш добросовісні «фахівці» можуть зіпсувати ваш басейн ще на стадії монтажу, залишивши всередині шви – ризик розгерметизації і середовище для утворення грибка. Тому обов’язково вимагайте всю інформацію про спосіб установки і гарантію на монтажні роботи. Наприклад, компанія Б.Н.В. забезпечує п’ятирічну гарантію на чашу, при заявленому терміні експлуатації поліпропілену більше 30 років.

Переваги поліпропіленових басейнів

Обізнаний – значить озброєний. З’ясувавши особливості даного типу басейнів і головні умови його експлуатації, зупинимося більш детально на перевагах поліпропіленових басейнів.

По-перше, технологія виробництва дозволяє отримати басейн потрібних розмірів на порядок дешевше, ніж бетонного або скловолоконного.

По-друге, з огляду на весь комплекс підготовчих будівельних робіт, установка чаші займає від 1 до 2-х тижнів, і є найшвидшою.

По-третє, завдяки унікальним властивостям поліпропілену, стінки басейну є ідеально гладкими. Тому басейн не вимагає додаткового облицьовування. А відсутність пір і мікротріщин запобігає появі водоростей і грибка. Стінки басейну не стають слизькими, і витрати на чистку скорочуються в рази. Зрозуміло, що додатково встановлювати матеріали протиковзання на сходинки не потрібно.

Басейни з харчового пластику? Це не жарт!

Polypropilen_03Поліпропілен – це екологічно чистий матеріал, який застосовується в харчовій промисловості. З нього робляться резервуари і ємності http://emkosti.bnv.ua/ для молока, масла, сипучих продуктів. А, в силу того, що він не вбирає запахи, бочки з поліпропілену багато в чому замінили дерев’яні в виноробстві.

Але, повернемося до басейнів. Технологія будівництва поліпропіленових басейнів не вимагає застосування теплоізоляційних матеріалів, так як сам поліпропілен відмінно тримає тепло. Тому витрати на обігрів у вас будуть оптимальними.

Висока механічна і ударна міцність матеріалу перевершує композит і скловолокно. Єдине чого боїться будь-який пластик – це сильні удари гострим предметом.

Поліпропілен витримує діапазон температур від -70 ° C до +300 ° C, що поряд з механічною міцністю, гарантує багаторічну експлуатацію на відкритій ділянці.

Поліпропілен має відмінну стійкість до впливу лугів і кислот. Цей факт дозволяє заощадити на засобах для дезінфекції та хімічного очищення, вибираючи стандартні за якістю препарати.

Технологія складання поліпропіленового басейну дозволяє встановити його не тільки на ділянці, а й на цокольному поверсі в приміщенні: сауні, лазні.

Для даних басейнів немає обмежень по установці устаткування. Протитечія, скімери, поворотні і гідромасажні форсунки, підводні прожектори встановлюються прямо в поліпропілен за допомогою спеціальних прокладок і болтових з’єднань. Тому герметичність чаші зберігається.

Що стосується вибору кольору басейну, крім оптимального блакитного кольору, який є найпопулярнішим, в компанії Б.Н.В. можливо замовити ексклюзивний поліпропіленовий басейн білого кольору.

Акція на поліпропіленові басейни

Компанія Б.Н.В. вже чверть століття піклується про здоров’я українців, створюючи умови для заняття плаванням. Щоб ви змогли насолодитися плаванням у власному басейні вже цього літа, ми оголошуємо акцію на поліпропіленові басейни.

Придбати поліпропіленовий басейн за найнижчою ціною в Україні ви зможете до 30 вересня  2016 року в компанії Б.Н.В.

Басейн, розміром 6000х3000х1500 мм, в комплекті з фільтраційним устаткуванням, пусковим комплектом хімії і тестером для аналізу води – всього за 69 000 грн.!

Додатково сплачуються витрати на доставку і монтаж басейну, а також будь-яке додаткове обладнання.

Купити поліпропіленовий басейн зі знижкою в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та в будь-якому місті України можливо в компанії Б.Н.В. до 30 вересня 2016 року. Поспішайте, і звертайтеся з усіх питань покупки басейнів за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901.

АКЦІЯ НА ПОЛІПРОПІЛЕНОВИЙ БАСЕЙН

    Також для навісної системи фільтрації системи хочу додаткове обладнання:

    Тип Вашої заявки*

    Поставте галочку біля типу заявки, що Вас цікавить

    Цікавлюся покупкою навісної системи фільтрації в недалекому майбутньому (6-12 міс.)Зацікавлений у купівлі навісної системи фільтрації найближчим часом (1-2 міс.)Хочу купити навісну систему фільтрації прямо зараз

    [recaptcha align:center]