Новини

Підсумки року

2016 рік для компанії Б.Н.В. видався дуже насиченим і плідним. Нам є чим пишатися. Понад 100 об’єктів в 11 областях України отримали чудові басейни. Понад 100 щасливих сімей завдяки компанії Б.Н.В. створили можливість для оздоровлення дітей і підтримки спортивної форми  у дорослих.

Хіт продажів басейнів

72_1Компанія Б.Н.В. пропонує всі типи басейнів: проектування та будівництво бетонних водойм, продаж і комплектацію готових композитних і скловолоконних чаш, гідромасажних СПА, поліпропіленових, збірно-щитових, металевих басейнів і плавальних еко-прудів.

Який же тип басейну виявився затребуваним? Скловолоконні чаші середніх розмірів Атлантик і Мустанг стали особливо популярні завдяки прийнятній ціні і відмінній якості. Габарити  чаш 6,5 * 3,5 * 1,5 м. (Атлантик) і 6,5 * 3,8 * 1,6 м. (Мустанг) поміщаються як у дворі, так і всередині приміщення. Для їх установки потрібно не більше 35м2 площі, і, при цьому ви отримуєте відмінний басейн для купання і водного фітнесу. Любителям повноцінних тренувань з плавання рекомендуємо придбати навісну систему фільтрації з функцією зустрічної течії. Відсутність технічного приямку, розводки труб і економія часу монтажних робіт – все це переваги навісної системи фільтрації, яка крім зустрічної течії  здатна вмістити до 8-ми типів функціонального обладнання.

Хіт продажів накриттів

72_2Компанія Б.Н.В. пропонує своїм клієнтам повний комплекс послуг. Крім того, що ви можете купити басейн у Києві та інших містах України, ви маєте можливість придбати накриття для басейну будь-якого типу і будь-якої форми. Павільйони зсувні і стаціонарні, ролетні, батутні і ПВХ-накриття, солярна плівка – всі вони мають свої особливості та переваги.

Мабуть, саме затребуване накриття для басейну в 2016 році – це павільйони. Саме цей тип накриття для басейну має найбільший список переваг: захист води від сміття, зменшення випарів води і тепла, можливість купатися в вуличному басейні цілий рік, перешкода на шляху в басейн для маленьких дітей і тварин. Павільйони компанії Б.Н.В. мають трирічну гарантію, вони стійкі до корозії і прості в догляді.

Весь рік ми безперервно вдосконалювали якість наших продуктів, проводили експертну оцінку нових пропозицій наших зарубіжних партнерів і можемо сказати з упевненістю, що 25-річний ювілейний рік роботи компанії Б.Н.В. ми проведемо у всеозброєнні разом з нашими постійними і новими клієнтами!

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити басейн і павільйон в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на басейн будь-якого типу, вартість павільйону, батутного, полівінілового, ролетного накриття вас приємно здивує. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.