Новини

Переваги СПА-басейну взимку!

Поринути в гарячий басейн і насолоджуватися зимовими пейзажами – це не просто райська насолода, елемент розкішного життя, а й особливий ефект для організму. Про користь контрастних процедур і особливості експлуатації гідромасажних СПА в холодну пору року в нашій сьогоднішній статті.

Особливості експлуатації басейну взимку

69_33Ви стали щасливим володарем всепогодного СПА-басейну і побоюєтеся включати його при температурі нижче нуля? Тоді ця інформація прояснить суперечні моменти і допоможе вам правильно експлуатувати басейн.

Отже, головною умовою, що дозволяє насолоджуватися купанням в гарячому басейні в морози, є його всесезонний тип. Інформація про це повинна бути вказана в технічному паспорті виробу. Ваше завдання полягає в тому, що б перевірити, чи має відсік з обладнанням захист від замерзання і повну термоізоляцію? Адже головною загрозою пошкодження басейну є замерзання води в трубах. Обов’язковою умовою збереження тепла є наявність якісної кришки для басейну.

Фахівці з обслуговування СПА-басейнів рекомендують залишати СПА включеним в економ-режимі. Вода в басейні буде підтримуватися на позначці +25°C. І ви зможете швидко нагріти її до необхідної температури в 37°C перед прийняттям ванни.

Нехай вас не лякають витрати електроенергії на підтримку постійної температури. Досвід компанії Б.Н.В. показує, що різниця від економії в непрацюючому режимі є несуттєвою. Зате запускати басейн з холодною водою набагато довше і ризикованіше.

У зимовий час щодня перевіряйте рівень води у вуличному басейні. Якщо води буде недостатньо і нагрівальний елемент з насосом не зможуть її дістати і нагріти, вода в басейні тут же замерзне.

Щоб заощадити електроенергію на обігрів, необхідно вимкнути повітряні форсунки басейну. У робочому режимі вони проганяють холодне повітря, тим самим охолоджуючи воду і вимагаючи більших витрат на її нагрівання.

Користь гідромасажних процедур

69_1Про терапевтичний ефект водного масажу ми писали багато разів. Зняти м’язову напругу і біль в суглобах, заспокоїти нервову систему і розслабитися, провести детоксикацію організму – все це дозволяють процедури, що проходять у якісних гідромасажних СПА-басейнах компанії Б.Н.В.

Якщо ви вирішили купити СПА-басейн в Києві, Львові, Дніпрі або в інших містах України, то знайте, що саме в зимовий час контрастні процедури в гарячому вуличному СПА, мають подвійний ефект. Проведіть деякий час в джакузі, з якого йде гаряча пара, дихайте свіжим морозним повітрям і будьте впевнені, що купання в вуличному СПА взимку стане найулюбленішим заняттям.

Купити гідромасажний SPA-басейн в компанії Б.Н.В. – значить отримати оздоровчий ефект курорту прямо у себе вдома. У компанії Б.Н.В. ви завжди знайдете кращі пропозиції басейнів за цінами заводу-виробника. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/spa/

Як вигідно купити гідромасажний СПА – басейн в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі або в інших містах України ви можете дізнатись, зателефонувавши по телефону гарячої лінії 0-800-502-901.