Новини

Переваги басейнів з нержавіючої сталі

Концептуально нові ідеї архітектурних проектів стають можливі для втілення в життя тільки завдяки появі інноваційних технологій і матеріалів. Басейн як невід’ємна частина житлового простору, так само відображає загальний стиль інтер’єру або екстер’єру будинку або приміщення.

Особливості басейнів з нержавійки

71_3Різні марки сталі з високими експлуатаційними властивостями спочатку розроблялися для потреб військової промисловості, машинобудування, медицини та інших стратегічно важливих галузей народного господарства. Для виготовлення басейнів нержавіючу сталь почали застосовувати в Європейських країнах в зв’язку з масовою реконструкцією старих плавальних басейнів. На зміну 50-й метровим олімпійським плавальним доріжкам прийшли спортивні комплекси, які мають переважно розважальну функцію.

Одну велику чашу перебудовували на кілька різних за формою і призначенням водойм, укомплектовували їх атракціонами, гірками, пристроями зустрічної течії та інше. Всі водні ігрові пристосування, поручні, сходи, душові та елементи інтер’єру можуть бути також виготовлені в єдиному стилі зі сталі. Таким чином, спортивний комплекс відповідає вимогам сьогодення, його зовнішній вигляд повністю перетворюється без необхідності проводити повну дорогу реконструкцію об’єкта.

Переваги басейнів зі сталі

71_0Басейни з нержавіючої сталі можуть мати будь-яку геометричну форму. Вони витримують усадку фундаменту будівлі, перепади температур на вулиці і не утворюють тріщини і деформації. Поверхня сталі ідеально гладка, тому на відміну від швів в бетонних, в них відсутнє середовище для розвитку бактерій.

Витрати на будівництво басейну зі сталі можуть бути вище, ніж вартість зведення бетонного. Але з часом металеві басейни окупаються за рахунок низьких експлуатаційних витрат і тривалого терміну служби.

У водоймах з нержавіючої сталі якість води може досягати рівня питної. У цьому типі басейну доречні такі способи знезараження як хлорування і озонування.

Догляд за басейном з нержавійки

71_4Зовнішній вигляд басейнів не змінюється з плином часу. При правильному догляді він збереже первозданний вигляд протягом більше 40 років.

Капітальне очищення повинно проводитися 1- 2 рази на рік. Воду необхідно злити і очистити стінки і труби водопостачання. При чищенні стінок басейну важливо уникати засобів, що містять соляну кислоту і відбілювачі. В цей же час проводиться перевірка системи водопідготовки.

Глибокі вуличні басейни з нержавійки зливати на зиму не потрібно, так як на відміну від плитки сталевим стінкам мороз не страшний. Виняток становлять дрібні водойми, глибиною до 0,5 метра. Вони повинні бути осушені повністю.

Купити басейн ВІП-рівня з нержавіючої сталі ви можете в компанії Б.Н.В. До 31 грудня 2016 року купити басейн зі знижкою в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України можна зателефонувавши за номером гарячої лінії 0-800-502-901. Знижки 10% – 15% – 20% діють на композитні, поліпропіленові, скловолоконні чаші. При покупці бетонного басейну – система фільтрації в подарунок!