Новини

Павільйони для басейну

Підготовка басейну до зими для власників заміських дач і вілл в межах міста закінчується зливом води, хімічної чищенням стін водойми і консервуванням чаші спеціалізованим накриттям. А адже сезон купання триває – експерти компанії Б.Н.В. розкривають секрети.

Павільйони для басейну

Капітальне будова, зібране з металевих конструкцій і пластикових вікон, зацікавить покупців, які віддають перевагу відпочивати комфортабельно. Павільйони для басейну гарантують відсутність теплопровідності і, при встановленні відповідного обладнання, не допустять підвищення вологості повітря всередині будівлі.

У бюджетному ціновому сегменті виробник пропонує розсувні павільйони, призначені для тимчасового захисту басейну. Такі конструкції корисні власникам водойм, що вважають за краще не допускати в воду пил і сміття поза купання, а також планують законсервувати басейн до наступного сезону. Взимку в чаші викупатися не вдасться, так як висота конструкції не перевищує 50 сантиметрів в закритому стані.

Мрія відпочиваючих

Павільйони для басейнуПірнати в теплу воду власного басейну, встановленого поза житлового приміщення, взимку в 20-градусний мороз, мріють спортсмени і любителі щоденних купань. Українські виробники виконають побажання покупців і нададуть на вибір павільйони для басейну. Експерти рекомендують визначитися з габаритами: врахувати висоту будівлі, розміри зони відпочинку і вивчити варіанти дверних прорізів для входу всередину.

Для підігріву басейну в зимовий час, власнику належить придбати теплообмінник для води і подбати про встановлення конвекторів, які нагріють повітря в приміщенні. Як варіант, в цілях економії, басейн монтується поблизу будинку, а павільйон, у вигляді веранди кріпиться до несучої стіни будівлі. Підключивши конструкцію до теплопостачання будівлі, власник отримає опалювальне приміщення. Зворотний бік медалі – пірнання в басейн в сезон купання приведуть до підтримки вологості стін будівлі з подальшим руйнуванням.

Рекомендації експертів

Павильон для бассейна EdenВибираючи будівництво басейнів під ключ, покупець на початковому етапі визначає тип і габарити накриття. Встановивши чашу і постеливши терасну дошку, змінити конструкцію будівлі складно і економічно невигідно. Перед придбанням павільйону рекомендується осмислено підійти до питань відпочинку в зимовий час. Власнику належить скласти список потреб і ознайомити виробника з побажаннями.

Павільйон своїми руками будувати нескладно. Однак за критерієм ціна-якість власник ніколи не досягне компромісу. Власники дачних ділянок, які організували теплицю над басейном, скаржаться на витрати електрики, витрачені на обігрів. А будівельники капітальних споруд з металоконструкцій і пластика не здатні вирішити проблеми з розсувними елементами і ліквідацією вологи. Природно, про довговічність подібних рішень залишається мріяти. Довірте вибір професіоналам, придумайте і прорахуйте конструкцію, придбайте в зборі, встановіть і насолоджуйтеся комфортабельним відпочинком у води круглий рік.