Новини

Павільйон для басейну з полікарбонату

Квадратне, кругле або прямокутне накриття на басейн в жорсткому корпусі прийнято називати класичною конструкцією. А що ж робити покупцеві, який бажає зробити витончену і унікальну покупку, яка прикрасить двір або сад?

Павільйон для басейну з полікарбонату

Павільйон для басейну з полікарбонату Вирішальну роль у зовнішньому вигляді накриття відіграє матеріал, з якого виготовлена ​​конструкція. Продавці заявляють про всілякі габаритах солярної плівки або батутними накриття і пропонують покупцеві купити павільйон для басейну з полікарбонату в класичному виконанні, у вигляді паралелепіпеда. А адже полікарбонат – штучний матеріал, що піддається деформації, як і анодований алюміній, необхідний для створення несучої конструкції вироби.

Альтернативи полікарбонату

Павільйон для басейну з полікарбонату Звернувшись до недорогих рішень, міцний і стійкий до фізичних пошкоджень полікарбонат, підміняється поліетиленовою плівкою. Матеріал утримує вологу і тепло всередині конструкції в сезон купання. Однак підготовка басейну до зими зобов’язує власника подумати про жорсткість конструкції – пошкодити тонкий поліпропілен зуміє 10-сантиметровий шар снігу. Домогтися міцності конструкції дозволить батутними накриття, але кріпити матеріал на каркас конструкції ніхто не погодиться – відсутність природного освітлення і дорожнеча, не вихід для покупця.

Павільйон для басейну з полікарбонатуПрибрати стереотипи допоможе тільки дерев’яний каркас, яким дозволено підмінити анодований алюміній. Дійсно, павільйон для басейну з полікарбонату в обробці з дорогих порід дерева виглядає класно і привертає увагу оточуючих людей.

Без обмежень за розмірами

Павільйон хороший тим, що виробник не обмежує габарити конструкції. Потрібно приховати під навісом 5-метровий басейн або футбольне поле – без проблем. Замовник отримає те, що забажає. Знадобляться тільки послуги дизайнера і художника – один здатний ідею в барвистий об’єкт, а другого залишається відобразити думка на папері.

Павільйон для басейну з полікарбонатуМіцні і стійкі до зносу вироби з полікарбонату цікавлять власників басейнів. Конструкції затребувані у дачників і власників заміських вілл. Павільйони потреби для огорожі зон відпочинку, дитячих майданчиків або садів з тропічними рослинами. Під накриття встановлюються гідромасажні СПА басейни та спортивні майданчики.

Комфортабельність, перш за все

Павільйон для басейну з полікарбонатуВиконуючи будівництво басейнів під ключ або, облаштовуючи зимовий сад, власнику цікавий затишок і простота в експлуатації. Тому, покупцеві на етапі перенесення думок на папір, належить вибрати вид конструкції. Павільйон для басейну з полікарбонату виготовляється в стаціонарному, мобільному або розсувному форматі.

  1. Стаціонарне виріб здивує жорсткістю конструкції, але обмежує власника в комфортабельності, допускаючи всередину тільки через двері.
  2. Мобільний павільйон легкий і компактний. Виріб швидко розбирається і складується до закінчення сезону. Однак довговічність конструкції під питанням.
  3. Дорогий розсувний павільйон – мрія покупців. Рейки, електричний привід, простий механізм, жорстка конструкція і дистанційне керування підкажуть покупцеві, якого виду виробів віддати перевагу.