Новини

Павільйон для басейну або покриття

Фільтраційний блок не дозволить басейну засмітитися або зарости водоростями, а нагріваючі пристосування утримають тепло в чаші. Однак по закінченню сезону купання водойми потребують консервації, тому накриття басейну залишається відкритою темою для власників приватного сектора.

Щоб майбутньому власнику зрозуміти, що ж придбати, павільйон для басейну або покриття, експерти компанії Б.Н.В. Басейни рекомендують на мить закрити рекламні пости, і підійти до завдання з іншого боку. Має бути вивчити функціонал і технічні характеристики накриттів з павільйонами. На підставі зібраного матеріалу скласти список пріоритетних завдань і зробити вибір.

Вступна частина

Ролети і полівінілові накриття У підрядників немає обмежень по формі або габаритам при виготовленні накриттів. Однак, на початковому етапі, щоб не вийти за рамки передбаченого на будівництво бюджету, професіонали рекомендують розрахувати корисну площу навісу. Площа басейну ділиться на площу накриття і множиться на 100. Мінімальний поріг, з економічної точки зору – 75%. Круглі, овальні і прямокутні водойми легко впишуться в обмеження. Але чаші і басейни, побудовані за кресленнями власників, напевно опустяться нижче встановленої позначки.

Подібний розрахунок викреслює зі списку жорсткі конструкції: ролетні накриття та павільйони. Для економії коштів експерти рекомендують зробити вибір на користь батутними або полівінілового покриттів або віддати перевагу недорогий солярної плівці. Однак вибір залишається за споживачем.

Сезон купання без обмежень

батутні накриттяНеважко припустити, що по функціоналу і технічним характеристикам першість у павільйонів, як і ціна. Жорстка конструкція порівнянна з нерухомістю, розташованої на одній ділянці з водоймою. При належному догляді і дотриманні правил експлуатації, власник не побачить в басейні сміття, бруд, опале з дерева листя або комах. Випаровування води в літній сезон для господарів водойм з павільйонами – невідоме явище. Економія електроенергії на підігрів води в чаші – приємне доповнення. При бажанні, сезон купання для власників басейнів з павільйонами продовжиться в зимовий період, адже утеплити жорстку конструкцію не важко. Павільйон для басейну або покриття – експерти рекомендують вибрати дорогий варіант і насолоджуватися комфортом цілий рік.

Бюджетний варіант

полівінілові покриття Ролети і полівінілові накриття недооцінене покупцями, такими, що виконали будівництво басейнів під ключ. Автоматичний пристрій спрощує супровід – після натискання однієї кнопки відбувається накриття або відкриття водойми. Як і павільйон, полівінілові покриття і ролети не допустять проникнення пилу зі сміттям в воду, збережуть температуру у водоймі і нададуть захист поза сезоном купання. Відсутність жорсткості в накриття – недолік, однак вартість покупки знизить негативні емоції.

При бажанні отримати надійне покриття, здатне витримати на поверхні вантажний автомобіль, експерти компанії Б.Н.В. рекомендують купити батутні накриття. Віддаючи пріоритет вартості покривала для басейну – майбутньому власнику краща буде солярна плівка.

Павільйон для басейну або покриття

Вибір накриття для водойми заганяє споживача в кут, а точніше в діаграму Ейлера-Венна, де у покупця виникає вибір між вартістю, зручністю і надійністю готового виробу. Віддаючи перевагу одним критерієм, у двох інших показників знижується кількість достоїнств. Експерти рекомендують знайти золоту середину і, зробивши один раз покупку, ні за що не жалкувати про зроблений вибір.