Новини

Нові надходження СПА-басейнів

Гідромасажні басейни Passion SPA (Нідерланди) вже більше 30 років користуються стійким попитом, як у прихильників здорового способу життя, так і у власників СПА – салонів.

Маючи в своєму розпорядженні підприємства і торгові філії в Америці і Європі, компанія Passion Spas займає лідируючі позиції у виробництві спа-обладнання. Особливо приємно відзначити, що компанія дає право представляти свою продукцію тільки сертифікованим дилерам, які володіють необхідною компетенцією і надають стабільно високий рівень сервісу.

Тому, компанія Б.Н.В. з радістю представляє гідромасажні ванни від виробника Passion Spas за найкращими цінами в Україні.

Переваги СПА-басейнів Passion Spas

Перевагами басейнів Passion SPA є і широкий модельний ряд, що дозволяє підібрати необхідний розмір і комплектацію басейну. І ергономічна чаша, спроектована з урахуванням будови людського тіла так само віртуозно, як лекала в  світових брендів високої моди.

Про терапевтичні функції СПА потрібно сказати окремо. Комбінація десятків водних і повітряних форсунок дозволяє домогтися ефекту ручного і роликового масажу. Відомо, вплив на тіло під водою практично не відчувається (сильний напір може навіть залишити синці). Вплив водним струменем дозволяє підвищити інтенсивність масажу і збільшити лікувальний ефект. Існують форсунки, які пульсують, обертаються і створюють тиск в потрібних точках.

News_SPA_11_02Зменшити біль в спині або просто зняти стрес дозволять ефект Aqua Rolling MassageTM – спеціальні отвори в спинці сидіння ванни надають терапевтичний вплив на всі м’язи спини.

Функція ароматерапії в деяких моделях буде корисна людям, що сприймають спа-процедури як можливість не тільки фізичного розслаблення, а і глибокої медитації.

Тим, хто під час процедур любить дивитися телевізійні передачі, фільми або слухати музику, сподобаються моделі з вбудованим телевізором і аудіосистемою. Плоский екран розташований таким чином, що його однаково добре видно з кожного сидіння. Підіймається та складається екран одним натисненням кнопки.

Вершина колекції Signature – ванна Ecstatic є справжнім терапевтичним раєм. Крім всіх базових функцій вона створює ефект левітації. Спеціальна конструкція лежака дозволяє приймати масаж в будь-якому положенні лежачи на спині або на животі, створюючи відчуття невагомості і повністю розслабляючи всі м’язи організму.

Комплексна система очищення

Гідромасажні ванни обладнані комплексною системою очищення води. Потоки води постійно циркулюють через фільтруючі кишені, навіть якщо насоси масажних систем не працюють. Дезінфікується вода методом озонування, а в моделях преміум класу додатково пропускається через систему ультрафіолетового знезараження. Завдяки цьому підходу вода у ванній залишається кристально чистою, а використання знезаражувальних засобів для миття мінімально.

Відмінною новиною для тих, хто ще не придбав оздоровчий комплекс, є інформація від компанії Б.Н.В. Придбати гідромасажні ванни зі знижкою і вибрати необхідну модель з наявності можна в компанії Б.Н.В.

Нові надходження гідромасажних СПА-басейнів чекають вас. Поспішайте вибрати необхідну модель СПА в салонах Б.Н.В. і насолоджуватися оздоровчими процедурами.