Новини

Купити павільйон

Поставили стаціонарний басейн на ділянці і перейнялися придбанням навісного обладнання у вигляді фільтра, противотока або освітлення – не витрачайте час і гроші. Експерти рекомендують почати з захисту власного водойми і встановити накриття для чаші.

Купити павільйон

Павільйон – самостійний об’єкт, здатний функціонувати без додаткового обладнання і споруд. Жорстку конструкцію порівнюють з нерухомістю, що забезпечує комфортні умови для збереження цілісності чаші водойми. Купити павільйон рекомендують власникам заміських вілл і дачних ділянок, де басейн встановлений на вулиці, під відкритим небом.

Функціонал павільйону простий – перекрити доступ сміттю і пилу, наметенной вітром в наповнену водою чашу. Додаткові переваги – утримання вологи і тепла всередині конструкції, що дозволяє заощадити власникові на воді та електроенергії. Якщо врахувати факт, що вода в басейні не забрудниться, з фінансових витрат вираховуються витрати на хімічні препарати для обробки чаш зсередини.

Плавальний сезон для власників басейнів з павільйонами не закінчується в зимовий час. Міцна конструкція з надійною теплоізоляцією та нагрівальне обладнання створять комфортні умови для власників басейнів.

Цікаві пропозиції

Купити павільйон Купити павільйон на ринку пропонують в трьох варіаціях: стаціонарні, розсувні і мобільні конструкції. Відмінність модифікацій в зручності експлуатації і вартості. Стаціонарний павільйон вважається дорогим і універсальним рішенням, адже для конструкції немає обмежень в габаритах. Подібні вироби вважають за краще встановлювати в спортивних і державних установах, готельних комплексах і на курортах, де сезон купання в басейні не припиняється цілий рік. Надійність конструкції і довговічність – два критерії, які залучають покупців до стаціонарних конструкцій.

Мобільні павільйони – представники бюджетного класу. Вироби доступні за ціною, проте обмежені за габаритами, функціоналу і зручностей. Конструкції оцінять власники заміських дач з негабаритним басейнами, площа яких не перевищує 4-6 квадратних метра. Павільйон, як недороге матерчате накриття, демонтується спочатку літнього сезону і збирається заново тільки восени.

Краща покупка

Купити павільйон Розсувні павільйони – універсальне рішення для власників заміських вілл і присадибних ділянок, де користувачі цінують час і комфорт. За допомогою рейок і редуктора, автоматизоване обладнання, в лічені хвилини, зрушить накриття в сторону, надавши басейн користувачеві без перешкод.

Розсувні павільйони виробники оснащують додатковими люками або дверними проходами, для зручного входу всередину конструкції без зрушування конструкції в сторону. Подібне рішення оцінять любителі зимового відпочинку, адже доступ до басейну через люк не допустить втрати тепла всередині конструкції. Експерти рекомендують при будівництві розсувних павільйонів враховувати вільний простір біля басейну і заздалегідь організовувати пляжну зону і роздягальню.