Новини

Купіль зі склопластику – надійність і довговічність

Водні процедури нерозривно пов’язані з відновленням здоров’я і розважальними заходами. Басейн оцінять відвідувачі саун, салонів краси або центрів реабілітації. Що цікаво, відбудовувати габаритну конструкцію для плавання не знадобиться – достатньо купити купіль.

Купіль зі склопластику

До дерев’яних бочок російських бань і фінських саун відвідувачі звикли, проте більшість відпочиваючих гребують пірнати в чорну як смола ємність, не бачачи дна через каламутну воду. Збільшення габаритів дерев’яних ємностей проблему не вирішують, а тільки відлякують відвідувачів, які шукають центри відпочинку і розваг з плавальними басейнами. Купіль зі склопластику вирішує проблему підприємців, які обмежені за габаритами приміщення і не бажають втрачати відпочиваючих.

Джерело для охолодження

Купіль зі склопластикуСклопластикові конструкція містка і не віднімає місце при установці, а у виробника в переліку продукції присутні десятки моделей негабаритних чаш, що відрізняються за розмірами, зовнішнім виглядом і навіть колірному забарвленню. Тому підібрати купіль зі склопластику не важко.

Що стосується монтажу чаші, то з композитним матеріалом не з’явиться проблем. Басейн закопується, бетонується, обсипається або ставиться на підлогу і ушляхетнюється зовні. Міцна конструкція не вимагає заходів щодо посилення корпусу зовні.

Переваги скловолоконних конструкцій

Монтаж СПА обладнання перетворить купіль в джакузі і обов’язково приверне увагу відвідувачів оздоровчих або розважальних центрів. Адже SPA басейн розширює функціонал купелі. Виробники, при продажу негабаритних виробів, самі пропонують установку форсунок і супутнього устаткування, включаючи підсвітку, фільтри, нагрівач і насос.

Гладка внутрішня поверхня виключає налипання бруду. Відповідно, в купелі не застоювалася вода, і не розлучаються мікроорганізми. Підключивши до басейну водопровід і септик, власник підвищить сервіс в сауні або лазні, залучаючи відвідувачів.

Купіль зі склопластикуМіцність і довговічність – гідності композитних виробів, які вселяють впевненість бізнесменам на те, що чаша прослужить в громадському місці десятиліття без пошкоджень і поломок. Композитний захисний шар стійкий до реактивів, розріджуючи власнику використовувати хімічні препарати для чищення стаціонарних басейнів.

Недоліки скловолоконних купелей

У порівнянні з дерев’яною бочкою, яка через рік, після введення в експлуатацію, почне протікати і псувати повітря смердючий, у композитної чаші висока вартість. Для монтажу на об’єкті потрібна допомога експертів в будівельній справі, якщо власник планує ставити басейн в фундамент будівлі. При установці чаші в будинку буде потрібно спланувати підведення і відведення каналізації.

На закінчення

Переваг у скловолоконних басейнів більше, ніж недоліків, які зводяться тільки до організаційних питань і не зачіпають якість і надійність конструкції. Власникам розважального та оздоровчого бізнесу експерти рекомендують не економити на покупці, а думаючи про відвідувачів, створювати комфортні умови для відпочиваючих.