Новини

Композитні басейни для дачі

Придбання плавального басейну – мрія власника заміської ділянки. Єднання з природою, чисте повітря, власний сад чи город, ліс і відсутність міської метушні вимагають власного центру розваг, яким і стає для дачників штучна водойма.

Композитні басейни для дачі

Басейн – друг сім’ї. Красива, комфортабельна і елегантна чаша, привертає користувачів зовнішнім виглядом і функціональністю. Композитні басейни для дачі – незаперечна рішення. Адже вироби з композитних матеріалів міцні, довговічні і елегантні. Такі чаші призначені для практичних людей, що цінують час і економію коштів.

Відсутність теплопровідності композитних басейнів утримує температуру води в басейні, дозволяючи не витрачатися на обігрівальне обладнання. Щільна структура захисного шару чаші не допускає накопичення бактерій всередині басейну і зростання рослинності – економія на хімічному чищенню водойми. Кераміка стійка до морозів і не дозволить льоду деформувати чашу, якщо власник не встиг злити воду після закінчення сезону купання.

Центр розваг для дітей

Композитні басейни для дачі Композитні басейни для дачі оснащуються противоскользящим захисним шаром. Посковзнутися і впасти в таких чашах неможливо, тому експерти рекомендують придивитися до водойм з композитних матеріалів.

Любителі якості оцінять довговічність конструкції – виробник запевняє, що чаша прослужить 70 років і дасть без проблем офіційну 25-річну гарантію. Дбайливий господар буде радий забезпечити власне сімейство водоймою на три покоління вперед.

При бажанні, покупцеві доступний вибір забарвлення чаші – білий або світло-синій колір. Познайомившись з керамічними басейнами, майбутній власник оцінить покриття 3D-Ultra, яким оснащені вироби. Онікс, сапфір і діамант, що імітують дно світових океанів, стануть найкращим вибором для покупців, які шукають ексклюзивність на українському ринку.

Поціновувачам здорового способу життя немає приводу хвилюватися з приводу хімічної обробки водойми. Для чаш з кераміки виробники пропонують готові рішення у вигляді навісного фільтраційного обладнання, яке не використовує шкідливі хімічні речовини, знезаражувальні воду в стаціонарному басейні.

Боротьба з суворим кліматом

Композитні басейни для дачі Зауважте, що в Європі тільки композитні басейни дозволено купувати без павільйону. Технологія виготовлення водойми гарантує міцність чаші при перепадах температур і збереже цілісність виробу при замерзанні води в водоймі. Сонце, сніг, дощ, вітер, землетрус або грунтові води не зашкодять басейн з композитів.

Композитні басейни для дачі піддаються модернізації. Виробник не виключає монтаж в чашу гідромасажного обладнання, здатного водойму перетворити в стаціонарну СПА ванну. Борт вироби сумісний з навісним обладнанням – фільтри, освітлення, протитечія або нагрівальний прилад. При бажанні змінити басейну дизайн, майбутньому власнику допоможе лайнер – плівка, яка без проблем закріпиться на стінах композитного басейну, не порушивши цілісності конструкції.