Новини

Компанія Б.Н.В. представляє басейни Passion Spas

Сучасна людина заробляє переважно інтелектуальною працею, працює в офісі і пересувається на автомобілі. Проблеми постави, болі в спині, варикоз і зайва вага – це мала частина наслідків сидячого способу життя. Спільні розробки фахівців в області традиційної і східної медицини, інженерів-конструкторів і електронників втілилися в сучасних СПА Passion Spas. Гідромасажні СПА є відмінним методом профілактики і лікування захворювань нервової системи та опорно-рухового апарату. Чому компанія Б.Н.В. представляє басейни Passion Spas, і в чому перевага гідромасажних СПА цього виробника, читайте в нашій статті.

Переваги басейнів Passion Spas

78_SPA_1Терапевтична дія гідромасажних СПА заснована на одночасному ефекті невагомості, тепла і масажу. Все пояснюють закони фізики. Вага тіла у воді зменшується на 90%. Напруга в м’язах і суглобах знімається за рахунок невагомості. Потужні потоки води і повітря, спрямовані в потрібні точки, стимулюють кровообіг. Відбувається детоксикація організму і через шкіру виводяться шкідливі солі і шлаки.

Переваги гідромасажних СПА Passion Spas вже більше 30 років підтверджують стабільно високі продажі на ринку США і Європи. Які вигоди на практиці отримує кожен клієнт, який вирішить купити СПА басейн Passion Spas?

– Ви зменшите витрати електроенергії, так як гідромасажний басейн Passion Spas має знижене енергоспоживання.

– Ви зможете насолоджуватися гідромасажем на вулиці навіть в двадцятиградусний мороз завдяки унікальній системі теплоізоляції (надміцна захисна кришка і підлогова основа Everlast).

78_SPA_0– Ви захистите майно і не будете турбуватися про поломку самого СПА через витік води. Потрійний шар ізоляції виключає ризик пошкодження корпусу!

– Ви нагрієте воду в 2 рази швидше завдяки додатковому джерелу тепла.

– Ви купуєте справжній фірмовий басейн, а не аналог китайської зборки. Виробництво і комплектація надміцних акрилових корпусів здійснюється на заводах в США і Європі. Це є гарантією високої якості кожного виробу.

– Ви приймаєте процедури в кристально чистій воді. Комплексна система очищення води, встановлена в кожному басейні, очищає воду до рівня питної. Вода пропускається через фільтр, навіть поки масажні насоси знаходяться у вимкненому стані. Дезінфекція води відбувається за допомогою озонування. А колекції Signature і Exclusive додатково укомплектовані приладом УФ-знезараження.

78_Spa_2– Ви можете запрограмувати включення СПА до вашого приходу і автоматичне вимикання. Електронна система і контролери TM Balboa (США) дозволяють управляти басейном, тому економлять ваш час і витрати електроенергії.

– Ексклюзивний роликовий масаж Aqua Rolling Massage впливає на всю область спини. Форсунки вбудовані в сидіння таким чином, щоб підсилювати натиск води і повітря і направляти їх в потрібні точки тіла. Крім болю в спині аквамасаж також показаний при таких проблемах, як головний біль, спортивні травми, поганий кровообіг, п’яткова шпора, болі в колінах і зводі стопи. Різні режими масажу дозволять підібрати потрібну інтенсивність впливу в необхідної точки спини, шиї, голови, тазу, колін, кінцівок і стоп.

Компанія Б.Н.В. представляє басейни Passion Spas в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах України. Купити гідромасажний басейн ви можете, звернувшись до нас на сайт.  Або звернувшись за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901. Насолоджуйтеся оздоровчими процедурами в гідромасажних басейнах Passion Spas і хай вам щастить!