Новини

Каркасний басейн

Про райському куточку біля власного будинку мріють дітлахи і дорослі, яким хочеться в спекотний літній день зануритися в холодний водойму і насолодитися комфортабельним відпочинком.

Каркасний басейн

недорогий бассейнДостаток форм, габаритів і барвистих квітів привертають увагу покупця до вітрин з портативними водоймами. Виробники обіцяють міцність, зносостійкість і зручність в монтажі недорогих виробів, пропоную купити надувний, збірний або каркасний басейн.

Ціна для споживача в пріоритеті. Вартість конструкції в 10-20 разів менше, ніж ціна стаціонарного басейну. Присутня в комплекті з басейном інструкція докладно описує методику збирання та розбирання конструкції. Покупець без праці впорається з завданням на 1-2 години. Недорогий басейн не вимагає наявності майданчика для монтажу – зібрати виріб можна всередині будинку, на терасі, в зимовому саду або на газоні.

Конструкція водойми передбачає підключення до фільтраційного обладнання. Чи залишиться докупити компресор з фільтрами і вода в ємності буде чистою. Каркасні басейни піддаються модернізації – за бажанням замовника встановлюється волейбольний сітка і організовується дитяча зона.

Недоліки конструкції

Міцність вироби – слабка ланка каркасного басейну. Виробник, заявляючи про якість, має на увазі цілісність матеріалу, який утримує воду в ємності. У каркасний басейн не рекомендується пірнати з розбігу дорослим, і присутні обмеження за кількістю людей, що купаються. Жорсткості конструкції недостатньо, щоб впоратися з тиском води при установці противотока або витримати ударні навантаження при іграх на воді.

Придбання додаткових опор і стійок, покликаних збільшити жорсткість конструкції призводить до подорожчання басейну і збільшення часу на монтаж або розбирання. Ємність заборонено закопувати в котлован. Покупець приречений на користування сходами для входу і виходу з басейну, що незручно при скупченні людей в водоймі.

Рекомендації експертів

недорогий бассейнБажаєте порадувати дітлахів – каркасний басейн кращий вибір батьків. Підібравши водойму по глибині і габаритам, покупець зробить відмінне капіталовкладення на 5-7 років, забезпечивши малюків комфортабельним відпочинком у літній сезон. Відмовте в покупці надувних конструкцій – витратьте гроші з користю.

Любителям плавання експерти радять придбати стаціонарний водойму. Будівництво басейнів під ключ в недорогому сегменті можливо при виборі збірно-щитових конструкцій, пластикових і бетонних виробів, які складають конкуренцію по зносостійкості і прослужать 10-30 років.

Власники каркасних басейнів у відгуках згадують про незручність входу в басейн і дискомфорті в збірці і розбиранні посиленої конструкції. Ганяючись за дешевизною, покупець зобов’язаний розуміти, в чому відмінності між дитячими басейнами і водоймами для дорослих. Виробники запевняють користувачів в міцності конструкцій. Але на практиці, люди в басейні не варті поплавками, а грають, стрибають і веселяться, створюючи підвищені навантаження на каркас вироби.

Сохранить

Сохранить

Сохранить