Новини

Як вибрати СПА

Експерти компанії Б.Н.В. Басейни цінують час читача і опустять розповідь про історичні факти СПА і лікувальні властивості, пов’язаних з гідромасажними ваннами. Досвід, аргументи і факти – інформація для майбутніх власників SPA басейну.

Як вибрати СПА

Не можна різко вирішити – хочу купити СПА басейн. Майбутньому власнику потрібні відчуття. Бачити чужу гідромасажну ванну і володіти власною чашею – неоднакові речі. Перед тим, як вибрати СПА, покупцеві доведеться 2-3 походу в салон краси. Експерти рекомендують випробувати одномісні чаші, обладнані сидінням і лежаком, а також познайомитися з гідромасажними басейнами.

Великогабаритні вироби знадобляться сімейним парам або плавцям. У підсумку, навіть не перед покупкою, а перед першим походом в магазин, повинен майбутній власник розуміти, як виглядає об’єкт мрії.

Як вибрати СПА

Місце монтажу

Будівництво басейнів під ключ, включаючи гідромасажні ванни, виконавець готовий виконати будь-де: на вулиці, в зимовому саду, в гаражі або в будинку. Тому покупцеві належить вирішити, куди поставити СПА. Рекомендацій по місцю монтажу немає – замовник вказує пальцем, а підрядник погоджується, або відмовляється, якщо виріб за габаритами не проходить в дверні приміщення будівель. Завдання вирішується двома шляхами: можна вибрати інше чаші або частковим демонтажем будівлі.

Не бійтеся ставити басейн СПА на вулиці під відкритим небом. Пластик, з якого виготовлена ​​ванна, витримує перепади температур і не підвладний ультрафіолетовим випромінюванням. Експерти рекомендують майбутнім власникам купити накриття для басейну і захистити чашу, не допускаючи попадання всередину сміття і пилу.

Тонкий розрахунок

Ганяючись за габаритами і функціоналом, покупець випускає з виду одну деталь – витрата води і світла. Будьте впевнені, користуючись гідромасажною ванною, лічильники електрики і каналізації працюють без зупинки. Гарячій воді властиво випаровуватися, а насоси з освітленням працюють не на батарейках.

Перед тим, як вибрати СПА, порахуйте кількість користувачів, яким судилося на постійній основі приймати джакузі. Чи плануєте відновлювати сили на самоті – обмежтеся негабаритної чашею з сидінням і лежаком. Мрієте влаштовувати вечірки, плавати або відпочивати в СПА сім’єю – купуйте великогабаритне виріб.

Як вибрати СПА

Функціонал і налаштування

Не довіряйте вибір конструкцій, яка потребує додаткового налаштування чаші, перед введенням в експлуатацію. Вчіться у іноземців – купили, підключили до харчування, подали воду і насолоджуємося відпочинком. Довіряйте вибір компаніям, які гарантують працездатність СПА басейну відразу після монтажу і підключення до електроживлення.

Не обмежуйтеся функціоналом включення або виключення гідромасажною ванни. Віддайте перевагу чашам з попередніми налаштуваннями, який вміє змінювати напір води або алгоритм масажу. Не забувайте про очищення забрудненої води в СПА басейні. Працювати фільтраційним устаткуванням і компресор повинен тихо і демонструвати позитивний результат.