Новини

Як вибрати басейн?

Вибір басейну вимагає не меншої відповідальності, ніж покупка автомобіля або дачі. Необхідно зрозуміти потреби і очікування кожного члена сім’ї, проаналізувати власний темп життя і звичний розпорядок дня, вибудувати пріоритети і тільки потім приступити до розгляду різних варіантів басейнів. Як вибрати басейн і заощадити гроші, час, сили читайте в нашій статті.

Кому довірити будівництво басейну?

74_внутрІснує велика кількість статей і рекомендацій в стилі «зроби сам». Побудуй альтанку, розбий грядки на двох квадратних метрах, побудуй теплицю і вирощуй ананаси круглий рік. Все це може бути хобі або частиною маленького бізнес-плану початківця городника. Але на відміну від теплиці, спорудження своїми руками такого складного з інженерної та технічної точки зору об’єкта як басейн, несе цілий ряд ризиків. Фінансові витрати, викликані некомпетентними діями, втрати часу, ризик шкоди здоров’ю та майну, причому не тільки власному, але і сусідському.

Тому висновок, до якого компанія Б.Н.В. прийшла за майже 25 років професійної діяльності в галузі будівництва бетонних і установки готових басейнів, однозначний – вибрати відповідального підрядника з хорошою репутацією і покласти всі турботи по будівництву, комплектації обладнанням, налаштуванню і запуску басейну на нього. Якщо ви вирішили купити готовий басейн в Києві, Харкові, Львові, Дніпрі або будь-якому іншому місті України, компанія-продавець також повинна бути готова запропонувати вам повний набір послуг під ключ і надати гарантію не тільки на чашу, але і на обладнання. Можливість здійснити сервісне обслуговування басейну і продаж хімії для дезінфекції води, також хороший плюс для компанії-постачальника.

Стаціонарний або сезонний?

74_улицаСезонні басейни – збірні, збірно-щитові, каркасні і надувні мають термін служби від декількох місяців до 2-3 років. Якщо ваш збірний або збірно-щитової басейн є морозостійким, то демонтувати і прибирати на зиму його не потрібно. В інших випадках, ви можете мати у своєму розпорядженні невеликий басейн в будь-якій точці вашої ділянки – на газоні або веранді.

До вибору місця розташування відкритих стаціонарних басейнів необхідно підійти серйозно. Саме тому компанії з продажу басейнів з повним спектром послуг починають з етапу проектних робіт. Потрібно взяти до уваги план садиби з особливостями рельєфу, ґрунту, наявними та майбутніми будівлями, врахувати близькість сусідніх ділянок і огорож, розведення труб і комунікацій, розуміти напрям частин світу і розу вітрів.

Вуличний басейн необхідно розташовувати на деякій височині, щоб дощові води не стікали в басейн. Покриття босоніжної зони також необхідно робити з невеликим зовнішнім ухилом.

Розмір і форма басейну

74_соляр пленкаВ даний час на ринку басейнів представлена велика кількість різних за формою і розмірами басейнів: прямокутні, круглі, овальні, басейни складних форм. Якщо ви хочете індивідуальний басейн ВІП-рівня з ексклюзивною обробкою, то ваш вибір – це бетонний басейн з покриттям з плитки або мозаїки.

Якщо ви хочете розмістити басейн всередині вашого будинку, то необхідно врахувати наступні моменти:

– Готовий композитний або скловолоконний басейн встановлюють на етапі зведення стін;

– Крім обладнання для нагріву води, вам також знадобиться система вентиляції та регулювання вологості повітря;

– Розмір басейну для будинку може бути обмежений тільки габаритами вашого будинку. Але пам’ятайте, що пристрій зустрічної течії в басейні дозволяє плисти на місці навіть в басейні, довжиною 4 -5 метрів.

Який басейн найдовговічніший?

Вибираючи капітальний стаціонарний басейн для будинку або дачі, ви обов’язково захочете порівняти довговічність того чи іншого типу чаш. І тут необхідно внести деякі роз’яснення. Адже якщо про існування бетонних басейнів було відомо ще з давніх часів, то сучасні керамічні або композитні басейни з’явилися на ринку відносно недавно. Компанія Б.Н.В. пропонує композитний басейн з керамічним покриттям різних форм і розмірів з гарантією 25 років. При цьому експлуатаційні властивості матеріалу, з якого він виготовлений, перевищують 50 і більше років.

Повторюючи форми композитних чаш, скловолоконні басейни мають меншу товщину стінок і інший склад матеріалу. Вибір кольорів чаші обмежується кількома – синім і білим. Довговічність скловолокняних чаш по гарантії становить 5 років.

До басейнів, які виготовляються за індивідуальним розміром на заводі, але збираються в готову чашу вже на об’єкті, відносять поліпропіленові басейни і басейни VIP-рівня з нержавіючої сталі. Останні мають практично вічний термін експлуатації. Відмінною особливістю поліпропіленових басейнів компанії Б.Н.В. є відсутність швів на поверхні чаші. Для виготовлення чаш використовується сировина світового лідера галузі – німецького концерну «Rochling Engineering Plastics Group».

Компанія Б.Н.В. представляє найсучасніші капітальні басейни. Щоб дізнатися як обрати басейн та отримати предметну консультацію і купити басейн, накриття та обладнання для нього, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901

Купити басейн за найвигіднішою ціною в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та інших містах України можна звернувшись в наші салони або на сайт https://bnv.ua/ua/