Новини

Як вибрати басейн для дачі

Вибираючи басейн для дачі, спочатку слід визначитися з типом. За якими критеріями вибирати – про це наша стаття. Басейн на дачі – це гарантовано вдалий відпочинок в літні дні і прекрасна можливість зміцнити здоров’я за допомогою плавання. Тому, якщо ви вирішили вибрати басейн для дачної ділянки, це однозначно хороша ідея! А ми, в свою чергу, допоможемо вам визначитися з правильними критеріями його вибору.

Розумно поставлене запитання – це вже половина відповіді

18_сборно_щитовойЯк вибрати басейн для дачі? Якщо ви хочете грамотно підібрати водойму, слід задавати собі правильні питання – відповіді на них можуть значно звузити коло пошуку підходящої моделі. Для початку необхідно обміркувати, на яку кількість людей повинен бути розрахований басейн. При цьому, якщо в сім’ї є діти або люди похилого віку, це також потрібно врахувати.

Наступне важливе питання: чи потрібен вам басейн на літо або ви плануєте користуватися ним цілий рік – це визначає не тільки тип басейну, але і його розташування.

До речі, щодо розташування басейну: чи є на вашій дачній ділянці підходяще місце для його установки і чи достатньо воно приватно? Перед тим, як вибрати басейн, краще проконсультуватися з фахівцем, який підкаже де його краще встановити і розповість про тонкощі установки.

Скільки ви готові витратити на покупку, установку і обслуговування басейну? Останній пункт, до речі, не менш важливий, ніж інші. Наприклад, мало хто замислюється, що воду в басейні потрібно міняти раз чи два за сезон, і чим більше і глибше він буде, тим більше, відповідно, води буде потрібно. Крім того, постійно треба знезаражувати воду спеціальною хімією.

Як вибрати басейн для дачі

Бетонний басейн – це басейн-мрія. Саме такі басейни ми бачимо у фільмах, і саме такі басейни спливають в нашій уяві в спекотні дні літа. Це не тільки гордість і радість для кожного власника дачі, але і ефектна прикраса ділянки. Бетонний басейн можна прикрашати мозаїкою і плиткою, а при добротному обладнанні в ньому можна купатися круглий рік. Зрозуміло, бетонні басейни недешеві, але така конструкція окупає себе з лишком і не змусить пошкодувати про витрати на його будівництво і обслуговування.

Композитний басейн трохи дешевше і простіше в установці, але також може прослужити вам довгі роки. По суті своїй, це велика ємність з міцного склопластику, яка монтується в котлован. Мабуть, такі басейни можна назвати найбільш популярними в наші дні.

18_1Збірні басейни прості в обслуговуванні (конструкції окремих моделей можна не прибирати після закінчення купального сезону – він стійко витримає зимівлю на вулиці), відрізняються невеликою вагою і простотою монтажу (збірний басейн може з’явитися на вашій дачі буквально за кілька днів). При бажанні, збірний басейн також можна вмонтувати в котлован, але це зовсім не обов’язково.

Надувні й каркасні басейни – це бюджетний варіант на літо. Взимку такі басейни потрібно прибирати, зате і установка таких моделей легка і швидка, її можна здійснити і без допомоги професіоналів. Вибираючи надувний або каркасний басейн, дуже важливо заздалегідь продумати, скільки людина буде ним користуватися: якщо загальна вага людей і води буде занадто великим, він просто не витримає. Тому, як то кажуть, краще брати “з запасом” на пару чоловік, якшо не вирішила, як вибрати басейн для дачі.

Детальніше дізнатися про сучасні басейнах, вибрати необхідне обладнання, купити хімію для обслуговування басейну ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. Басейни по телефону гарячої лінії 0-800-502-901.

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Сохранить