Новини

Додаткове обладнання – нові можливості!

Басейн – це не просто місце для плавання, це відображення особистості власника і невід’ємна частина його життя.

Наше кредо – індивідуальність!

Купуючи машину, ми дуже ретельно вивчаємо обсяг двигуна, параметри споживання палива, вартість утримання та ремонту даної марки, ступінь безпеки, наявність клімат контролю і, звичайно ж, зовнішні дані.

Тюнінг, аерографія – це додаткові методи, що дозволяють зробити ваш автомобіль неповторним.

Що стосується басейнів, якщо ваше кредо – індивідуальність, то зупинитися тільки на виборі типу і розмірів басейну буде недостатньо.

Типи обладнання для басейнів

Матеріал, з якого зроблена чаша, визначає, відповідно, тип даного басейну – бетонний, композитний, поліпропіленовий, скловолоконний і таке інше.  Крім чаші існує ряд пристроїв, що відносяться до основного обладнання, без яких експлуатація басейну просто неможлива.

Пристрої, що роблять перебування в ньому максимально комфортним і захоплюючим відносять до додаткових і допоміжних. Фахівці компанії Б.Н.В. Басейни рекомендують інноваційний спосіб установки від 3 до 8 функцій в один короб навісної системи: https://bnv.ua/product-category/navesnoye-oborudovaniye/

Навісна система фільтрації підходить для будь-якого типу басейнів, скорочує терміни монтажу басейну і не вимагає додаткової прокладки труб і комунікацій.

У будь-якому випадку, загальна рекомендація тим, хто планує придбання басейну, подумайте, якими функціями повинен володіти ваш басейн зараз і в перспективі, щоб інтереси всіх членів сім’ї були задоволені.

Основне обладнання для басейну

14_2До цього типу належать: фільтраційна установка, насос, скіммер, форсунки і фітинги для подачі і забору води, донний злив, труби і фітинги, поручні і сходи. Багато фахівців відносять до цієї групи пристрої для нагріву води – теплообмінники або проточні електронагрівачі.

Наявність пристрою для нагріву води істотно продовжує купальний сезон у відкритому басейні і робить комфортним купання рано вранці. У критих басейнах, до яких не надходить сонячне світло, нагрів води необхідний практично круглий рік.

У кожному конкретному випадку фахівець компанії з продажу і будівництва басейнів робить пропозицію з описом параметрів обраного басейну і швидкості нагріву води в залежності від розміру басейну, конфігурації на ділянці, обраного типу чаші водойми.

Додаткове обладнання для басейнів

14_4До обладнання, що має характер додаткового, відносять пристрої, які значно підвищують комфорт перебування в ньому. Зрозуміло, що його придбання спричинить ряд додаткових витрат. Але, що може бути важливіше здоров’я?

Для мінімальної витрати хлору, поліпшення якості та складу води використовується автоматична станція контролю води, хлоргенератор, ультрафіолетова установка та озонатор.

Якщо басейн знаходиться всередині приміщення, то без системи вентиляції та установки осушувача повітря добитися комфортного мікроклімату буде складно. Павільйони, ролетні, батутні накриття для зовнішніх басейнів також можна віднести до додаткового обладнання.

Робот-пилосос для очищення дна и стінок басейну так само істотно полегшує догляд, як за зовнішнім, так и за внутрішнім водоймищем.

Допоміжне обладнання для басейнів

14_3Якщо перераховані вище категорії пристроїв призначалися для забезпечення нормальної експлуатації басейну, його утримання та догляду, то допоміжне обладнання дозволяє задовольнити побажання замовника в спортивних навантаженнях, оздоровленні або, просто, в розвазі.

Так протитечія створює в басейні зустрічну течію, що дозволяє плисти на місці з максимальним навантаженням. Пристрій протитечії особливо рекомендовано для установки в водоймах невеликого розміру, так як дозволяє провести повноцінне тренування з плавання навіть в басейні довжиною від 3,5 метрів.

Пристрої гідромасажу, встановлені в конкретній зоні басейну, дозволяють здійснити лікувальний масаж і домогтися розслаблення всього організму.

Трампліни, водні гірки зроблять перебування в басейні захоплюючим і веселим не тільки для дітей, а й для дорослих.

Крім того, за допомогою таких пристроїв, як водоспади і фонтани різної конструкції, підводного освітлення можливо зробити будь-який басейн яскравим неповторним оазисом і прикрасою всієї садиби.

Компанія Б.Н.В.Басейни здійснює будівництво і комплектацію басейну обладнанням під ключ. Купити басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Харкові та інших містах України за найвигіднішими умовами можливо в компанії Б.Н.В.Басейни. Зателефонуйте за телефоном гарячої лінії 0-800-502-901 та дізнайтеся, які зараз діють акції на басейни та обладнання.