Новини

Декоративні фонтани

Фонтани для дому та саду давно перестали бути розкішшю і частиною ландшафтного дизайну. Найчастіше покупець заявляє виробника про наміри придбати фонтанні форсунки для краси, дітворі в радість або для поліпшення клімату у дворі.

Декоративні фонтани

Фонтан Comet JetШтучне збагачення вологою сухого повітря в літню спекотну пору – перша причина, по якій покупець звертається до продавця. Заміські вілли і котеджі в межах міста можуть оснащуватися функцією поливу, але для зелених насаджень з жарким кліматом цього недостатньо. Бажаючи зберегти листі дерев і чагарників природний зелений колір, покупці купують декоративні фонтани.

Боротьба з алергією, захворюваннями дихальних шляхів і шкірного покриву починається з зволоження повітря. Лікарі рекомендують не перегріватися на сонці, і розташовуватися ближче до цілющої вологи. Занурення в басейн – краще рішення для відпочиваючих, але довгострокове перебування в воді стомлює і людині потрібно прийом повітряних ванн.

Психологічний аспект

Будівництво басейнів під ключ і декоративні фонтани – не конкуренти на ринку, хоча однаково впливають на організацію комфортабельного відпочинку покупців. Басейн призначений для викиду надлишків енергії і поліпшення настрою. Фонтанів відведена роль творення. Покупці вважають за краще встановлювати конструкції в місцях усамітнення. Зібратися з думками, подумати, написати есе або просто відпочити під шум фонтану комфортно.

На бризки можна дивитися вічно – так говорили філософи Давнього Китаю, які вважали, що фонтан дарований світу Буддою. У рукописах картинки прикрашаються спорудами, що випускають воду вгору, описуються обряди і молитви, що здійснюються біля фонтанів.

Розвага для дітей

Надувний або збірний недорогий басейн для діточок таїть небезпеку. Без нагляду дорослих залишати малюків біля водойми не можна. Експерти запевняють, що декоративні фонтани – безпечний центр для розваги дітей. Знайдіть вільне місце перед будинком, підведіть воду і влаштуйте власний курорт для малюків. Оснастіть місце відпочинку дитячим майданчиком, гіркою, навісом і спокійно займайтеся справами, знаючи, що діти в безпеці.

Пропозиції виробників

Фонтан Big Jet VolkanПочинаючи з недорогих конструкцій, які споживають 1-3 літри води в секунду, представлених у вигляді однієї латунної форсунки, покупець розуміє, що здатності продавців необмежені. Асортимент продукції та функціонал цікавий і приверне увагу майбутнього власника. Групуйте форсунки, придумуйте розташування і регулюйте тиск. Ставте підсвічування і нагрівальні елементи. Створюйте власні ефекти, даруючи близьким людям яскраві емоції.

Не поспішайте з покупкою, озирніться. Зустрітися з чужими роботами дизайнерів і будівельників, які майстерно відтворили шедеври, описані в літописах. Для виробника немає обмежень – побудуйте декоративні фонтани мрії, які щодня будуть радувати власника. Десятки модифікацій, цікаві проекти і якісний монтаж – спектр послуг зі зведення і установки фонтанів, що надається виконавцями.