Новини

Де краще побудувати басейн?

Басейн можна побудувати де завгодно: у дворі, перед будинком, на терасі, всередині будинку, в сауні, wellness – зоні і навіть на даху! У басейн можна зануритися відразу після пробудження зістрибнувши з ліжка. Басейн може стати місцем прийому гостей і проведення гучних вечірок. Де повинен знаходитися ваш басейн, ви зможете визначитися, прочитавши нашу статтю.

Де будують розкішні басейни?

66_4У картинах успішного життя відомих артистів музики і кіно дія часто відбувається на фоні розкішного особняка з басейном. Найкрасивіші дівчата і наймодніші хлопці відмінно проводять час, радіючи на pool party наяву або в кліпах зірок R-n-B.

Кращі готелі в світі залучають клієнтів не тільки найвищим сервісом, але і ексклюзивними умовами для відпочинку. Часто природним водоймам і навіть мальовничим берегам  морів і океанів, туристи воліють спеціально побудовані басейни. В умовах тропічних островів пріоритет купання в басейнах обумовлений також вимогами безпеки. Адже крім екзотичної краси підводний світ з його мешканцями, буває небезпечний для туристів. Тому водойми у вигляді штучних водоспадів, гротів, фонтанів і еко-басейнів акуратно вписують в ландшафт території готелю, створюючи незабутню атмосферу тропічного раю при цілковитій безпеці відпочиваючих.

Відповідь на питання де ж розташовують басейни, які збирають навколо себе відпочиваючих або велику кількість ваших друзів очевидна. Якщо завдання вашого басейну бути центром розваг і місцем для веселого спілкування, то варіант розташувати його у дворі на ділянці з достатньою площею для зони відпочинку це те, що вам потрібно. І немає ніяких відмінностей, чи хочете ви побудувати басейн в Києві або на тропічних островах. Адже щоб провести вечірку біля басейну в вашому місті чи на курорті, головною умовою крім досить великої водойми є також тепла погода.

Де побудувати басейн для сім’ї?

66_2Якщо ви чітко відділяєте бажання розважатися і необхідність створити комфортні умови для оздоровлення сім’ї, включаючи маленьких дітей, то варіантів для будівництва басейну може бути кілька. Для літнього відпочинку на дачі або в орендованому на один сезон будиночку, можливо, буде достатньо невеликого збірного або збірно-щитового басейну. Цей тип басейнів є самим бюджетним після надувного. Його має сенс купити якщо мова йде про тимчасове користування, наприклад, поки діти маленькі, заміський будинок або дача не є вашою власністю або ви живете там тільки влітку, або в разі відсутності бюджету на покупку більш довговічного басейну.

Якщо мова йде про якісний капітальному басейні, то компанія Б.Н.В. рекомендує розглянути варіанти будівництва бетонного басейну або покупки готової чаші з композиту або скловолокна. Останні встановлюються всередині будинку на етапі зведення стін.

66_3Вуличний басейн дає наступні переваги:

  1. Оздоровчий ефект при контакті з сонцем і свіжим повітрям.
  2. Економія на обігріві в літню пору. Зрозуміло, що твердження справедливо для тих областей, де хоча б три місяці в році температура тримається вище за позначку 25-27 ° C; похмурих днів практично немає; басейн неглибокий з хорошою теплоізоляцією стінок, тому прогрівається швидко і довго зберігає температуру; знаходиться на сонячній стороні двору.
  3. Відсутність витрат на систему вентиляції і обігріву приміщення.

Всі перераховані переваги мають значення в теплу пору року. Що ж робити, якщо щоденне плавання вже увійшло в звичку дорослих і стало улюбленою розвагою дітей? Купальний сезон можна продовжити, побудувавши над вуличним басейном павільйон з обігрівом. Розміри і тип конструкції павільйону для вашого басейну можуть грамотно підібрати фахівці копанні Б.Н.В.

Переваги внутрішнього басейну

Басейн всередині будинку або тераси може працювати круглий рік незалежно від погодних умов. І це його головна перевага. Витрати на будівництво басейну усередині приміщення будуть вище за рахунок обов’язкової наявності системи клімат-контролю, що включає функцію нагріву води і повітря, функції кондиціонування і регулювання вологості. Витрати на обслуговування басейну будуть також вище за рахунок оплати енергоносіїв.

Призначення басейну всередині будинку може мати оздоровчий, розважальний, спортивний характер. Виходячи з цього, планують і розмір майбутньої водойми. Наприклад, поряд з сауною може знадобитися тільки купіль з холодною водою. Для водних ігор і аквафитнеса необхідний більший розмір чаші і вода з комфортною температурою. Для тренувань з плавання необхідний басейн, довжиною не менше 12-15 метрів або пристрій зустрічної течії.

Побудувати або купити басейн у Києві, Львові, Дніпрі та інших містах України ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. До 31 грудня 2016 року в нас діє акція: при замовленні бетонного басейну систему фільтрації ви отримуєте в подарунок! Купити кращий композитний басейн з керамічним покриттям ви можете з 10% знижкою. Купити скловолоконний басейн певних моделей – з 20% знижкою, поліпропіленовий зі знижкою до 15%. Хочете купити басейн у Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі або інших містах України, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.