Новини

Чому композитні басейни краще за інших

Елегантний зовнішній вигляд і зручності для відпочиваючих – правильний підхід при виборі стаціонарного басейну. Але про надійність, довговічність і стійкість до зовнішніх чинників, не можна забувати. Чому композитні басейни краще за інших, розберемося в деталях.

Чому композитні басейни краще за інших

 

З огляду на вартість басейнів і всі побажання покупців, за критерієм ціна-якість, краще конструкцій з композитів годі й шукати. Цілісні, виготовлені в стінах заводу, конструкції задовольнять побажання навіть найвимогливіших покупців.

 

Чому композитні басейни краще за інших

 

Композитні басейни покупці часто плутають зі скловолоконними конструкціями. Так, при виробництві чаші використовуються скловолоконні та пластикові наповнювачі. Але для отримання жорсткої конструкції, виробники посилюють корпус басейну кераміко-композитними матеріалами. Причому відбувається наповнення в десятки верств. В результаті, такий «бутерброд», наповнений водою, неможливо деформувати, ні зміщенням ґрунту зовні, ні розширенням льоду зсередини. Не кажучи вже про фізичні ушкодження сторонніми предметами під час купання.

 

Чому композитні басейни краще за інших

Чому композитні басейни краще за інших

  1. У порівнянні з іншими будівельними матеріалами, у композитів низька теплопровідність. Одного разу нагріта вода в басейні не охолоне за ніч – це плюс до економії власника на електриці. У зимову пору року, підігрів води в чаші також дбайливець для власника.
  2. Кераміко-композитна обробка конструкції зсередини не має шорсткості – більше нагадує скло. Відповідно, на внутрішній поверхні чаші НЕ налипає бруд і не з’являється рослинність, як це часто відбувається в басейнах з бетону, наприклад.
  3. Виробники балують покупця привабливою різнокольоровою обробкою чаші зсередини. Крім елегантного зовнішнього вигляду, покриття не вигоряє на сонці і покращує видимість на глибині під час купання.
  4. Нехай басейн виготовляється не по кресленнях замовника, зате у виробника десятки готових рішень по габаритам, місткості і зовнішнім виглядом чаші. Орієнтуючись на потреби покупця, в конструкцію опціонально закладається можливість установки гідромасажного обладнання. Власний басейн і СПА – привабливо, актуально і недорого.
  5. Доставка на об’єкт готової чаші, монтаж в котлован і обсипання – мінімум кроків по реалізації проекту. Ніякого затяжного будівництва, вирівнювання, доопрацювання – все націлене на максимальні зручності для покупця. На надійності, міцності і довговічності чаші жодним чином монтаж не відобразиться.
  6. Шукаючи відповіді на питання «чому композитні басейни краще за інших», покупці дізнаються цікаві факти, що стосуються експлуатаційні властивості конструкції. Композитний басейн призначений для цілорічного використання. Наявність сезонного накриття і нагрівача, дозволяє власнику купатися в басейні взимку, при сильних морозах. Відмінне рішення для плавців і любителів комфортабельного відпочинку.

 

Чому композитні басейни краще за інших

 

Купити композитний басейн – справа не хитра. Складніше вибрати відповідального виконавця. Адже міцність і довговічність басейну залежить від якості виготовлення чаші. Товщина конструкції, за європейськими мірками, повинна бути в межах 10-15 міліметрів. А продавець зобов’язаний надати офіційну гарантію на чашу, терміном не менше 10 років. Компанія BNV Ukraine відповідально підходить до виготовлення басейнів і сміливо дає 25-річну гарантію на композитні чаші. Довіряйте професіоналам.