Новини

Чи варто купувати басейн взимку?

Відправитися на лижний курорт або купити басейн для всієї родини? Кожна розумна людина робить покупки з вигодою. Ділова людина ніколи не переплачує і завжди отримує для себе кращі умови. Саме тому компанія Б.Н.В. пропонує новорічні знижки на всі типи басейнів до 31 грудня 2016 року!

Переваги покупки басейну взимку

65_betonКожен з нас незалежно від рівня доходів планує свій бюджет. Якщо ви вирішили купити басейн для будинку або дачі, то сезон розпродажів і святкових знижок – це найкращий час для серйозних покупок! Чому? Перерахуємо всі вигоди по порядку:

По-перше, тільки один раз на рік ви отримуєте можливість істотної економії. Наприклад, при середній ціні на басейн близько 10 000 у.о., знижка в 10-15-20%, в залежності від типу басейну, дозволить вам заощадити від 1000 до 2000 у.о. А на дорожчих моделях  – ще більше!

По-друге, ваші витрати не закінчуються покупкою готової чаші. Наступна стаття – це покупка експлуатаційного обладнання і монтажні роботи. Розподіливши платежі на кілька місяців, ви отримуєте зручний фінансовий план платежів.

По-третє, в силу того, що монтажні роботи по установці вуличних басейнів не проводяться при температурі нижче нуля, при настанні стійко теплої весняної погоди у компанії-виробника виходить дуже щільний графік робіт на об’єктах. Замовники, які оплатили вартість басейну до Нового року, отримують пріоритет в установці на об’єкті і відкривають купальний сезон першими!

По-четверте, цілком логічне запитання про зберігання купленого басейну, компанія Б.Н.В. вирішує для своїх клієнтів за допомогою власних складських приміщень. Таким чином, сплачена вами чаша буде зберігатися на складі компанії Б.Н.В. і буде доставлена на вашу ділянку в день установки.

Знижка до 20% на скловолоконні басейни

65_steklТільки до 31 грудня 2016 року компанія Б.Н.В. пропонує купити скловолоконні басейни зі знижкою до 20%. Готові скловолоконні чаші – прекрасний вибір для молодих сімей, які живуть у власному будинку. Готові монолітні чаші придатні як для вулиці, так і для установки всередині будинку. В останньому випадку монтаж чаші проводиться на стадії будівельних робіт.

Компанія Б.Н.В. пропонує скловолоконні чаші українського заводу-виробника, сертифіковані за суворими європейськими стандартами. Знижка до 20% діє на чаші в стандартному виконанні білого кольору і поширюється на наступні моделі: Атлантида 10, Корсика, Женева, Корвет, Мустанг, Фенікс, Амазонка. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/steklovolokonnye/

Знижка до 10% на композитні басейни

Для тих, хто на перше місце ставить якість продукту, компанія Б.Н.В. пропонує готові композитні басейни. Композитні чаші компанії Б.Н.В., на відміну від пропозицій інших компаній, мають додатковий керамічний шар. Велика товщина стінок (10-15 мм.) і захисний шар поверхні обумовлюють високий гарантійний термін басейнів – 25 років!

Купити композитний басейн зі знижкою до 10% ви можете, звернувшись в компанію Б.Н.В. до 31 грудня. https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/kompozitnye/

Знижка до 15% на поліпропіленові басейни

Якщо ваше завдання швидко побудувати капітальний басейн з найменшими витратами, то ваш вибір – це поліпропіленовий басейн. Частини басейну потрібної форми і розміру виробляються на заводі в Україні. На об’єкт чаша поставляються в розібраному вигляді. Тому легкі сегменти можна легко змонтувати всередині будинку, коли він вже побудований. Важлива відмінність поліпропіленових басейнів Б.Н.В. – чаша в зібраному вигляді не має видимих швів завдяки технології полідіфузного зварювання. Поліпропіленові басейни можуть бути білого або синього кольору. Форма – коло, овал, прямокутник.

Акція на бетонні басейни

65_betТільки до Нового року всі бажаючі мати капітальний бетонний басейн можуть отримати навісну фільтраційну систему в подарунок. У будівництві бетонних басейнів компанія Б.Н.В. застосовує ексклюзивну технологію посиленої бетонної конструкції, завдяки якій терміни будівельних робіт скорочуються в кілька разів. Для обробки внутрішньої поверхні чаші пропонується плитка, мозаїка або ПВХ-плівка – лайнер.

Бажаєте купити басейн зі знижкою за найнижчими цінами? Звертайтеся до фахівців в компанію Б.Н.В. Басейни. Замовити басейн в Києві, Запоріжжі, Львові, Дніпрі та в інших містах України можна за телефоном гарячої лінії: 0-800-502-901.