Новини

Брезент для басейну

Не плутайте очисне обладнання із захисними матеріалами або конструкціями. Накриття запобігає забрудненню, а система фільтрації ліквідує вже то що потрапило в чашу: бруд і сміття. Відповідно, не можна забезпечити 100% захист басейну одним фільтром або накриттям – потрібен комплексний підхід.

Брезент для басейну

Брезент для басейнуПростий в експлуатації і недорогий матеріал популярний серед власників водойм з минулого століття. Міцний брезент для басейну стійкий до перепадів температур і не пропускає природне сонячне освітлення, запобігаючи розмноженню мікробів і зростання рослинності у воді. Щільний матеріал утримає сміття, пил або бруд, надавши захист водойми.

Недолік брезенту – знос. Матеріал вигорає на сонці і за 4-5 сезонів, через підвищену вологість, псується. У самій тканині заводяться бактерії, які знищують брезент. Пошкоджений місцями матеріал рветься під тиском снігових заметів в зимову пору. Плюс по брезенту можна ходити – по периметру захисної тканини не наносяться захисні ребра жорсткості, як це реалізовано у батутними накриття.

Альтернатива брезенту

Брезент для басейнуБатутне накриття для басейну покупці плутають з брезентом. Виною всьому захисний окрас. Однак в порівнянні з міцності і стійкості до зношування, брезент для басейну поступається батутними виробу. Матеріал не вигорає на сонці і не цікавий бактерій і мікроорганізмів як середовище проживання або розмноження. Пошкодити фізично накриття на басейн вдасться не кожному власнику, не кажучи про погодні умови.

Виконуючи будівництво басейнів під ключ, виробник, в першу чергу, рекомендує купити власнику батутне накриття. Недороге і практичне рішення пропонують експерти і продавці в спеціалізованих магазинах, якщо планується підготовка басейну до зими. Міцний і жорсткий матеріал не боїться навантаження і здатний витримати на натягнутій поверхні вантажний автомобіль, не кажучи про снігових заметах або людей, випадково стали на накриття басейну.

Переваги брезенту

Брезент для басейнуНе можна говорити про достоїнства брезенту перед батутними накриттями, коли мова заходить про басейни нестандартних форм і габаритів. Матеріал також вирізається за розмірами чаші і монтується над поверхнею водойми без проблем. Однак в компактності при зберіганні брезент виграє у батутних накриттів. Складений або згорнутий в трубу матеріал займає менше простору і за вагою легкий.

Вартість – кращий показник. Брезент втричі дешевше батутних накриттів, але експерти стверджують, що питання ціни спірне. Перемноживши вартість виробів на довговічність, покупець прийде до висновку, що собівартість брезенту не така і приваблива.

На закінчення

Брезент для басейну або батутний матеріал – вибір складний. Експерти порекомендують батутне накриття, зробивши наголос на довговічність і міцність. Але в разових витратах і в комфортабельності експлуатації та зберігання виграє брезент. Тому, вибір залишається за майбутнім власником. Не можна забувати про прийом водних процедур в зимовий час. В такому випадку власнику знадобиться павільйон, а про просте накриття не може бути й мови.

Сохранить

Сохранить