Новини

Басейни преміум рівня. Порівняння композитних і скловолоконних басейнів.

Європейська якість за ціною вітчизняного виробника? Знайомтеся – композитні басейни!

СЕО 10_2Композитні басейни стають все більш затребуваними на ринку України. Ця тенденція має розумне пояснення, адже установка басейну на ділянці підвищує його вартість, перетворюючи витрати в вигідну інвестицію.

Композитні чаші можна віднести до преміум рівня монолітних басейнів. Переваги композитних басейнів в кілька разів перевищують параметри скловолоконних, а недоліки останніх зводять до нуля. Їх показники довговічності можна порівняти з бетонними. А швидкість установки менше або дорівнює терміну монтажу скловолоконних чаш.

Порівняльні характеристики композитних і скловолоконних басейнів

Підтвердимо слова цифрами і фактами. Розглянемо якісні характеристики композитних і скловолоконних басейнів докладніше.

Колір

Перевага, яка  візуально відрізняє композитний басейн від стекловолоконного – це широкий вибір кольорів. У стандартному скловолоконному можливі тільки два кольори чаш – білий або блакитний.

У композитному басейні представлені забарвлення, виконані за технологією 3D Ultra. Тому не дивуйтеся, якщо в вашому басейні ви впізнаєте шматочок моря Балі, Сейшельських або Мальдівських островів. Природний колір води цих всесвітньо відомих курортів спеціально відтворено технологами для композитних басейнів.

Товщина чаші

Товщина стінок композитного басейну в два рази перевищує товщину скловолоконного і становить 10-15 мм.

Міцність

Міцність композитного басейну на 60% більше, ніж скловолоконного. Цей факт робить чашу ще більш стійкою до рухів і тиску ґрунту в зимовий період.

Теплоізоляційні властивості

Велика товщина стінок чаші збільшує теплоізоляційні характеристики. Витрати на обігрів води в композитному басейні при дотриманні інших умов, будуть мінімальними.

Зносостійкість

Додатковий шар гідробар’єра в композитних басейнах забезпечує стійкість чаші до осмотичних процесів. Тому довговічність композитних басейнів перевершує 50 років.

Терміни монтажних робіт

Завдяки додатковому армуванню та посиленню чаші, технологія її установки не вимагає спеціальної підготовки підстави котловану. Тому терміни монтажних робіт цього виду басейнів мінімальні.

Гарантійний термін

Вибираючи композитний басейн, ви отримуєте гарантію від виробника на термін 25 років. Гарантійний термін скловолоконних – 10 років.

Ціна

Більший гарантійний строк, поряд з перерахованими вище перевагами, абсолютно справедливо аргументує і більш високу ціну. Композитні чаші, в порівнянні зі скловолоконними, стоять майже в два з половиною рази дорожче.

Для порівняння, компанія Б.Н.В. пропонує модель «Атлантида 10», реалізовану як в скловолоконних, так і в композитних чашах. При розмірах (довжина * ширина * глибина): 10,2 * 2,9 * 1,5 метра, ціна композитної чаші на момент написання статті становила 12800 євро, а скловолоконного 5250 євро.

Акція на композитні басейни Б.Н.В.

СЕО-10_1Компанія Б.Н.В. пропонує композитні басейни від виробника. На відміну від зарубіжних аналогів, вибираючи басейни вітчизняних підприємств, замовник не несе додаткові витрати на митне оформлення та доставку чаші з закордону. Таким чином, ви отримуєте басейн, що відповідає європейським стандартам якості за ціною українського виробника.

Щоб більшу кількість українців змогли дозволити собі ці сучасні водойми, які полюбилися людям в усьому світі, компанія Б.Н.В. оголосила акцію на композитні басейни https://bnv.ua/ua/bassejny-kompozitnye/

Тільки до 30 вересня ви можете купити композитний басейн зі знижкою і отримати вигоду близько 50 000 гривень.

Композитні басейни компанії Б.Н.В. – це найкраще рішення за розумні гроші.