Новини

Басейни на замовлення

Продукти, пропоновані на українському ринку – втілення чужих ідей, виконаних за кресленнями і не підлягають модифікації. Автомобілі, нерухомості або побутова техніка – готові продукти, що виключають внесення коригувань в форму або габарити вироби.

 Басейни на замовлення

 Басейни на замовлення Компанія Б.Н.В. Басейни пропонує споживачеві зламати стереотипи. Басейни на замовлення по кресленнях замовника – відмінне рішення для креативних людей, котрі намагаються відстояти власну думку або бажаючих виділитися серед колег, друзів і опонентів.

Технології XXI століття дозволяють технологам заводу-виготовлювача задіяти для будівництва басейну за кресленнями замовника недорогі і міцні будівельні матеріали: нержавіючу сталь, бетон і поліпропілен.

Складні габаритні басейни

У виготовленні бетонних басейнів тільки одне обмеження – бюджет замовника. Гігантські конструкції з водоспадами і дитячими зонами на кращих курортах світу виготовлені з недорогого, але міцного бетону. Зважившись на виготовлення олімпійського басейну, ставка для риб або складної конструкції, що обгинає будинок, робіть вибір на користь бетону.

 Басейни на замовленняБетонні басейни Б.Н.В. не потребують обробці і будуються в найкоротші терміни. Виробник, користуючись французької технологією, відливає бетонні панелі на заводі і доставляє на місце монтажу. Представникам компанії залишається тільки зібрати басейн і запустити в експлуатацію. Недолік бетону – теплопровідність. У холодну пору року і вночі чаша віддає тепло, охолоджуючи воду. Тому любителям нічних купань турбота про нагрівачі не завадить.

Вічні конструкції

До нержавіючої сталі в українців неприязнь. Вибираючи басейни на замовлення, за власними кресленнями, покупці ігнорують металеві чаші. Як не дивно, але нержавейка по довговічності перевершує керамічні чаші і прослужить століття. Однак висока теплопровідність металу, як і бетону, призводить до підвищених витрат електрики, необхідного для підігріву води. Нержавійці віддають перевагу державні установи, яким потрібна вічна конструкція, з мінімальними витратами на обслуговування – бактерії і організми в металевих чашах рідкісні гості.

Недороге рішення

 Басейни на замовленняПластик піддається зварюванню на молекулярному рівні без освіти швів. Така здатність дозволяє виробнику робити басейни на замовлення по кресленнях покупців. Чашу з поліпропілену не складно внести по частинах всередину будинку і зібрати на місці монтажу. При пошкодженні вироби, за допомогою зварювального апарату, поліпропілен відновлюється на місці.

У пластика низька тепловіддача, роздільна власникам басейнів економити електрику на підігріві води при похолоданні. Виріб легко модернізується, розбирається і ремонтується. Недолік пластика в структурі матеріалу, яка притягує як магнітом бруд, мікроби і мікроорганізми. Для пластикових чаш експерти рекомендують встановлювати навісні фільтри і постійно стежити за якістю води. Також рекомендується обзавестися хімічними реагентами і виконувати додаткову чистку чаші зі зливом води в септик.