Новини

Басейн на ділянці

Вирішили обзавестися басейном, але не знаєте з чого почати – буденна ситуація для власників заміських ділянок, яким цікаво побудувати міцний водойму за доступною вартості. Відкиньте думки про самостійне будівництво, якщо не володієте відповідними навичками та довіртеся професіоналам.

Басейн на ділянці

Водойма – нерухомість, прирівнюється до житлової або господарській будівлі. Тому власнику, який вирішив відбудувати самостійно басейн на ділянці, доведеться пройти курси з будівництва будівель, якщо немає досвіду в професії. Бажаєте заощадити на будівництві – займіться риттям котловану на ділянці і організацією підведення каналізації з електрикою до місця монтажу. А створення надійної чаші довірте компанії-підряднику.

Експерти компанії Б.Н.В. рекомендують власникам ділянок підбирати басейн під ділянку, орієнтуючись на вільне місце, що виділяється під забудову, а не намагатися вписати в габарити території вподобану чашу. Спочатку відбуваються виміри, потім вибирається басейн. Крім форми і габаритів, майбутньому власнику доведеться вирішувати з типом чаші, який впливає на міцність і вартість конструкції.

Клас Premium

купити скловолоконний басейн БаліБудівництво басейнів під ключ композитних басейнів приваблює покупців, які цікавляться довговічністю вироби. Виробник Б.Н.В. заявляє про 50-річний термін експлуатації і видає 25-річну гарантію на продукцію. Бажаєте збільшити термін використання і жадайте ексклюзивності у вигляді 3D Ultra покриття – керамічні басейни з підсилює конструкцію шаром Ceramics стане кращою покупкою для власника ділянки.

Модельний ряд керамічних і композитних виробів цікавий, підкреслює індивідуальність і привертає увагу. Покупцеві не важко буде підібрати басейн під зовнішній вигляд будівель, ландшафтний дизайн або Фен-шуй.

Вирішивши заощадити на придбанні, майбутньому власнику виробник запропонує змінити композити на скловолокно. Дешеві наповнювачі не так міцні, як керамічні, але 10-річна гарантія заводу і заяви представників компанії про 25-річної експлуатації – запорука довіри для покупця.

Недорогі рішення

недорогий басейнБасейн на ділянці з поліпропілену або бетону нікого не здивує. За статистикою, 90% покупців в Україні вважають за краще купувати пластикові або бетонні конструкції. Доступність в ціні, будівництво за кресленнями замовника і 10-річна гарантія – критерії, що впливають на вибір власників.

Недорогі басейни стійкі до перепадів температур і не вигоряють на сонці. Здібності бетону і пластика дозволяють встановлювати водойму всередині будівель. Бетонна конструкція збирається з відлитих на заводі плит, а поліпропілен зварюється на молекулярному рівні спеціальним апаратом.

Порадує власників дачних ділянок і збірно-щитова конструкція. Виріб віддалено нагадує збірний басейн, але по міцності виграє з великим відривом. Збірно-щитової басейн дозволено ставити в котлован, монтувати всередині будинку або залишати на вулиці в зимову пору. Конструкція міцна, зносостійка і прослужить власнику десятиліття.