Новини

Басейн для всієї родини

Папа любить спортивне плавання, мама – водний фітнес і гідромасажні процедури, діти люблять водні атракціони і плескатися цілий день. Чи існує універсальне рішення басейну, який задовольнить потреби кожного члена сім’ї? Відповідь в нашій статті.

Як вибрати басейн для сім’ї?

62_poolВибір необхідного типу і розміру басейну залежить, перш за все, від потреб замовника і тих цілей, яким він повинен відповідати.

Якщо мова йде про оздоровлення дітей, то виїзд на дачу або оренда будинку в селі – це ваші найближчі плани на наступне літо. Якщо необхідний самий бюджетний варіант водойми для дітей, в якому вони будуть плескатися кілька сезонів, то варіант збірного або збірно-щитового басейну може вас влаштувати.

Якщо ви готові зробити розумну інвестицію і купити басейн для дому, який прослужить вам багато років, то необхідно робити вибір з пропозицій капітального типу: бетонний, природний, поліпропіленовий або готові композитні, скловолоконні чаші. Гідромасажний СПА в цьому випадку виконує вузькоспеціалізовану функцію оздоровлення та релаксу. Якщо ви розраховуєте проводити тренування з плавання, то вам необхідний не компактний гідромасажний, а плавальний СПА з функцією протитечії.

Для любителів терапевтичного масажу, також є радісна новина. Адже гідромасажні форсунки можна поставити і в плавальному басейні. Повноцінний СПА-комплекс вони не замінять, але розім’яти м’язи спини після трудового дня ви зможете. Для того, щоб вам було комфортно приймати процедури, компанія Б.Н.В. пропонує певні моделі готових чаш або конструкцію бетонних басейнів з зоною для гідромасажу.

Оптимальні розміри сімейного басейну

62_ctupeniРозмір плавального басейну з бетону може бути обмежений тільки розмірами вашої ділянки, бюджету або фантазією. З бетону можна спорудити переливну або скіммерну водойму простих або складних форм на одному рівні або у вигляді каскаду. Спортивні плавальні басейни виконані їз бетону. Їх довжина згідно олімпійським стандартам – 25 і 50 метрів. Максимальна довжина готового басейну зі скловолокна або композиту – до 12-13 метрів.

Глибина басейну також залежить від типу конструкції. Для басейну, в якому будуть плавати і дорослі і діти, зручний перепад глибини. Наприклад, готовий композитний басейн Байкал має глибину від 1 до 2.5 метрів, басейн Аквапарк – від 1 до 1.55 метра. Це дуже зручний з точки зору безпеки і практичності варіант. У краю з глибиною 1 метр – купаються діти. А з іншого боку можна поставити вишку для стрибків у воду.

Спосіб очищення води

62_deti2Якщо ваш басейн наближається за розмірами до плавального, то без знезараження води хімічними способами вам не обійтися. До реагентних або хімічних способів дезінфекції відносяться: хлорування, озонування, бромування, використання реагентів, що містять кисень.

До безреагентних методів відносять методи обробки води фізичним впливом: ультрафіолет, ультразвук, електроімпульси.

Найпростішим і ефективним методом традиційно вважається хлорування. Але якщо говорити про безпеку для чутливої шкіри і слизових дитини, то слід задуматися про застосування комбінованих способів, щоб зменшити вміст хімічних речовин у воді без шкоди ефективності очищення.

Басейн для сім’ї від компанії Б.Н.В.

62_chashaДля комфортного відпочинку і дорослих і дітей компанія Б.Н.В. пропонує готовий композитний басейн Монте-Карло і Майамі. Це одні з найбільших чаш, які є універсальним рішенням для всієї родини. Зручні римські ступені дозволяють комфортно і безпечно зайти в воду. Відособлена зона купелі призначена для установки гідромасажних форсунок. На мілководді зручно купатися дітям, а дорослим плавати в основній частині.

Композитні чаші мають низьку теплопровідність. Тому влітку нагріта сонцем вода довго залишається теплою. У разі додаткової роботи нагрівальних приладів, тепло також залишається в басейні, а не йде через стінки в ґрунт.

Довговічність композитних басейнів, що представлені компанією Б.Н.В., становить 25 років. Компанія пропонує чаші з додатковим керамічним покриттям, яке захищає поверхню від утворення мікротріщин – осмосу.

Товщина стінок композитних чаш становить від 10 до 15 мм., що відповідає європейським стандартам якості. Для порівняння, у більшості вітчизняних виробників товщина стінок композитного басейну становить лише 5 мм., згідно тільки українським стандартам. Обов’язково зверніть увагу на цей фактор при виборі басейну.

Радісна новина від компанії Б.Н.В.: до 31 грудня на композитні басейни діє знижка 10%. Відмінна можливість вигідно придбати басейн і заощадити кошти. Купити готовий композитний басейн зі знижкою за ціною виробника в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України можна звернувшись в компанію Б.Н.В. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умови покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.