Новини

Басейн для молодої сім’ї – щоб всі були здорові!

Дружина просить машину, а ти турбуєшся за безпеку на дорозі? Купи скловолоконний басейн за ціною автомобіля Lanos і не переживай! Сім’я буде здорова і щаслива, купаючись в домашньому басейні. Про вигідні пропозиції басейнів, які може собі дозволити кожна середньостатистична сім’я наша сьогоднішня стаття.

Домашній або громадський?

Відвідувати громадський басейн або приймати водні процедури в власному водоймі? Цей вибір стоїть перед багатьма сім’ями. Купити абонемент у фітнес-центр, на перший погляд, рішення найпростіше. Заїхати поплавати по дорозі на роботу або після трудового дня, часом, просто зручно. Але якщо говорити про молоду маму, якій потрібно встигнути бути в трьох місцях одночасно, щоб подбати про дитину і привести в порядок себе, то варіантів може бути два.

30_2Перший – це придбати дружині автомобіль, щоб скоротити час на переміщення по місту. Позитивним і вирішальним моментом може виявитися добрий досвід водіння. Адже відволікатися на дитину, що сидить в кріслі і стежити за дорогою недосвідчені водії не в змозі. Ще один важливий нюанс – відвідування дитиною громадського басейну не завжди є процедурою безпечною на 100%, так як дитячий організм менш стійкий до різного роду грибків і бактерій, яких там предостатньо.

Оптимальним з точки зору економії часу і безпеки є домашній басейн. Жителям багатоповерхівок, на жаль, залишається сподіватися на велику житлоплощу, так як розмістити навіть невеликий басейн з протитечією на 60 квадратних метрах звичайної квартири не вийде. Але якщо ви живете в приватному, нехай навіть скромному будинку з невеликою присадибною ділянкою, то ви цілком можете дозволити собі купити готовий басейн або побудувати капітальний. Питання в бажанні та вмінні планувати фінансові витрати. А з вибором типу басейну, комплектацією необхідним обладнанням та обслуговуванням допоможуть фахівці компанії Б.Н.В.

Вигідний варіант басейну

Серед безлічі різних типів басейнів: бетонних, композитних, збірно-щитових, поліпропіленових, готова чаша зі скловолокна заслуговує на увагу, як варіант надійний і практичний.

30_3Скловолоконний басейн, він же склопластиковий, кок-поліестровий або цільнопластиковий, являє собою монолітну чашу, виготовлену з міцного композитного матеріалу і армованого полімерним сполучником.

Скловолоконні чаші міцні і досить зносостійкі. Властивості матеріалу дозволяють виготовляти готові чаші різних розмірів і конфігурацій. Для вуличного басейну, призначеного для повноцінних тренувань з плавання, компанія Б.Н.В. пропонує чаші довжиною близько 12 метрів і шириною до 4,5 метрів https://bnv.ua/ua/product-category/bassejny/steklovolokonnye/. Невеликі моделі, довжиною 6 і шириною 3 метри, цілком підійдуть для водних процедур і для купання дітей. До того ж, зміст басейнів скромних розмірів вимагає набагато менших витрат на дезінфікуючі препарати, обігрів і заміну воду.

Переваги скловолоконних басейнів

30_11Основними достоїнствами скловолоконних басейнів є простота обслуговування, досить швидко проводяться монтажно-пускові роботи і непогані показники зносостійкості і довговічності. Для порівняння з іншими видами басейнів, наведемо конкретні характеристики:

Швидкість монтажу з комплектом устаткування 1-2 тижні. Причому додаткова заливка в ґрунт бетону часто не потрібно. Стінки басейну, наповненого водою, витримують природну усадку ґрунту і тиск підземних вод.

Гладка поверхня чаші не вимагає додаткової обробки. Відсутність щілин і стиків не дає можливості до утворення грибків, водоростей і бактерій, небезпечних для здоров’я дітей.

Скловолокно стійко до вигорання на сонці і до впливу хімічних реагентів. Тому зовнішній вигляд басейну залишиться незмінним не протязі декількох років.

Дуже важливий фактор і з позиції економії на обігріві, і з точки зору комфорту, це низька теплопровідність скловолоконної чаші. Купатися дітям в теплому і чистому басейні одне задоволення!

Компанія Б.Н.В. пропонує можливість купити готовий скловолоконний басейн в Києві, Дніпрі, Львові, Запоріжжі та інших містах України. Наша ціна на скловолоконні, композитні, бетонні басейни є найкращою пропозицією від виробника. Хочете дізнатися більше про акції та вигідні умовах покупки, телефонуйте за номером гарячої лінії 0-800-502-901.