Новини

Акція на скловолоконні басейни

Компанія Б.Н.В. робить все можливе, щоб кожна сім’я змогла купити басейн для плавання, тому акція на скловолоконні басейни зі знижкою 1056 євро – це відмінний шанс купити басейн вигідно! Який басейн дешевше автомобіля, і якими якостями він володіє – дізнайтеся просто зараз.

Є ділянка? Став басейн!

Акция на стекловолоконный бассейн_1Купуючи автомобіль для сім’ї, ми очікуємо, що він прослужить нам досить довго. Експлуатація і щоденний догляд за автомобілем повинні бути простими і недорогими.

Такі ж очікування присутні і у покупця басейну. Якщо на вашій земельній ділянці знайдеться хоча б 20-25 вільних квадратних метра, то установка басейну залежить тільки від вашого бажання бути здоровим і щасливим. Дійсно, водойма, в якій ви зможете плавати, займе не більше місця, ніж гараж. А витрати не покупку і установку басейну можуть бути порівняними, і, навіть, менше вартості автомобіля середнього класу.

П’ять переваг басейнів зі скловолокна

  1. Акция на стекловолоконный бассейн_4Перша і головна перевага басейнів стандартного рівня – це повна готовність до установки. Цілісний скловолоконний басейн не потребує додаткового облицювання мозаїкою, плиткою або лайнером. Це заощаджує не тільки гроші, але і час на оздоблювальні роботи. Вибрати потрібний розмір, форму і колір чаші ви можете в компанії Б.Н.В. із запропонованих 130 варіантів. Але слід врахувати, що вибір кольору в акційних моделях обмежений тільки білим.
  2. Встановити скловолоконний басейн можна за 5-6 днів. При цьому котлован для установки чаші повинен бути виритий, і його підстава підготовлена і забетонована. Виконати чорнові роботи можуть або ваші будівельники, або працівники компанії-постачальника.
  3. Догляд за басейном зі скловолокна простий. Він включає стандартні процедури дезінфекції води, очищення стінок, консервації басейну після завершення купального сезону. Міняти воду повністю слід, в середньому, одним раз на рік. Щоб уникнути температурних деформацій і наслідків руху ґрунту, зимує басейн з водою.
  4. Долговечность скловолоконного басейну компанії Б.Н.В. становить не менше 5 років. При цьому реальний термін служби без втрати зовнішнього вигляду, може скласти набагато більше. Все залежить від догляду і розташування чаші – в приміщенні, під навісом або на відкритій ділянці у дворі.
  5. Ціна – це один з найпривабливіших факторів на користь скловолоконного басейну. Наприклад, ціна моделі під назвою АТЛАНТИДА-6, розміром 5,82 * 2,9 * 1,5 метра за умовами акції до 31 березня 2017 року складає 4400 євро в гривневому еквіваленті. Акція поширюється на чаші скловолоконного басейну в стандартному виконанні, білого кольору. Чаша і обладнання для басейну виробництва Франції.

Акція на скловолоконні басейни

Акция на стекловолоконный бассейн_2Акційний комплект басейну АТЛАНТИДА-6 за 4400 євро включає: чашу, фільтраційну установку Hayward 6m3, скіммер Wide, форсунки, панель управління, прожектор, трансформатор, комплект водо- і електроінсталяцій, комплект хімії для запуску басейну, комплект з чищення басейну, герметичний приямок з склопластику з кришкою. А також монтажні роботи: врізку обладнання на заводі, складання технічного приміщення (герметичний приямок) на заводі, підключення обладнання на об’єкті, монтаж чаші і технічного приміщення, технічний запуск в експлуатацію.

Вартість доставки чаші на об’єкт і підготовка котловану обговорюються додатково.

Акція на скловолоконні басейни проходить в кожному місті України: Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі та будь-якому іншому. Кращі басейни за ціною виробника, накриття та павільйони, обладнання для експлуатації водойми – все це компанія Б.Н.В. https://bnv.ua/sales-atlantida-6/

Телефонуйте за номером гарячої лінії і дізнайтеся, які ще акції на басейни проходять в даний момент в компанії Б.Н.В.: 0-800-502-901.